Kızlar iyi geceler 26 günlük lohusayim bugün aşırı bi tuhaflık var üzerimde oğluma karşı çok hassasım normalde ama çok aşırı şekilde kızıyorum ona küçük bebeğimle ilgileniyorum bi anda bişi oluyo elim ayağım bağlanıyor sanki ilgilenmek istemiyorum ikisiyle de mesela eşim bişi söylüyor tam patliycam kendimi tutuyorum gözlerim doluyo ağlamaya başlıyorum çok doldum baya haksızlık yapıldı doğumdan önce hepsi de unutuldu ben unutmam ama acaba ondan dolayı içime attığım için mi böyleyim bilemiyorum eşim yarın şehir dışına gidiyor ona da taktım kafayı çünkü bana destek olan çocuklarla ilgilenen tek kişi o kendimi yaşayan ölü gibi hissediyorum donuk donuk etrafımı izliyorum çocuklarımı çok seviyorum Rabbime şükürler olsun ki nasip etti ama üzerimde aşırı bi ağırlık hissediyorum nefes alamıyorum gibi oluyo depresyona girmiş olabilir miyim sürekli ölsem de kurtulsam lafını söylüyorum neden böyle oluyor anlamıyorum ne yapsam düzelirim yardımcı olur musunuz lütfen linçlemeyin elimde değil bu şekilde olmak