Son günlerde kafamda böyle şeyler dolanıyor yaşadıkça günaha giriyorum sanki. Eşim beni her öfkelendiğinde dövüyor öfkelenmedigi zamanlarda da itt azarlar gibi azarlıyor üç aylık bebegim var ben bakıyorum bitek gece guhduz ben ilgileniyorum ama bana hep evde yan gelip yatıyor muamelesi yapıyor bı sen çocuk buyituyon bu dünyada diyor. Bir yıldır evliyim hamilelikte dövdü lohusa iken dövdü tedavi görecem dedi barıştık yine dövdü kulağıma tokat attı boğazımı sıktı bilincim gitmiş sırtıma vurdu nefesimi yerine getirdi sonra bacaklarima sarildi seni çok seviyorum seni artık uzmicem dedi bu olay olalı üç gün olmadı yine üzdü yine bugün bana suratima t shirt firlatti. Ben bebeğime iyi bir anne olamıyorum çok ofkelendim bağırdım bugün bebeğime. Günah değil mi meleğe bağırmak. Vicdanım sızlıyor. Eşim veteriner hekim anestezik bir ilaç vardı aldım onu siringaya çektim. Kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Ben yaşadıkça daha çok günaha giriyorum. Daha önce de denedim yoğun bakımda yattım olmadı başaramadım ama bu kez kurtulmak istiyorum her şeyden. Ben bazen sırf ondan oldu diye çocuğumu bile bagrima basamiyorum eşimden nefret ediyorum bebegimi çok seviyorum ama bazen kafama böyle şeyler geliyor. Lütfen beni yadirgamayin veya yadirgayin baba evinde bile yerim olmadı atanamadin belesten geciniyorsun diyen bir babam oldu dövdü evlenene kadar. Evlendim evinde kaldim klima yaktı doye çok elektrik gitti niye bizde çok kalıyor demiş. Ben hiçbir yere sigamadim. Tvde bu şekilde ölen birini duyarsaniz bilin ki o benimdir. Aklım yerinde değil bana dua edin lütfen beddua etmeyin eş olacak o kişiye ve babama. Dua edin kendime geleyim ben boşlukta hissediyorum.