Eve geçtik işte ilk, saat akşam 9'da. 10 buçuk olmuş kaynanam arıyor eşimi karı koca oldunuz mu diye. Ben çok utanmıştım. Sizinde var mı böyle saçmalayan anı kalan
Benim olmadı ilk gün telefonlar hep sessizdeydi kimseye açmadık meraklı olmasinlar
2 hafta falan oldu eltim bana siz banyo yapmıyor musunuz hiç sesiniz gelmiyor demişti kadın bilmiyo ki kimse duymadin diye gecenin 3 4 de banyo yaptığımı
Düğünden sonra 3. Gün kayannam file gittik kayannamin kaynanasida vardı eşimin yengesine bende
Hiçbir takımı takmadim ve aksine siyah düz bir elbise giymiştim nebbilim eşim onu giy demişti ben içeri girdim kayannamin kaynanası feryat figan kaynanami cagriyor neyse
meğer siyah giyince bu iş olmadı anlamına geliyormuş sjsj
Kaynanamin kaynanasi rahmetli kaynanama saydiriyor bu kızın takıları nerde ne yaptın diye sjsj
Cnm bizde kacarak evlendik esimle teyzesigilin evi 2 katliydi icten bizde onlara gittik teyzesigil assa kattaydi bizde yukariya ciktik odayi gezmeye bizden ses kesilince teyzesi yukariya geldi hoca gelicek dini nikah icin gunaha girmeyin bekleyin dedi birsey de yapmiyorduk .d Birde ailem w.pdan esime kizi birak yoksa muge anliya cikariz diye msj attilar esimde evlilik cuzdanimizin resmini atmisti
biz de hiç sorulmadı canım ne benim ne de eşimin ailesinden kimse bir şey sormadı
Düğünden sonra olmadı olduysada bana soran olmadı eşimi aramislarmi bilmiyorum düğünden sonra görümcem tutturdu illa burda kalın ilk gece diye yani kaynanamlarda eşimde olmaz diye inat edince milletin içinde kocama kudurmuş dedi ben tabi kıpkırmızı
Eşim düğün gecesi istememişti3-4gün sarılıb uyuyacakmışız sonra.Dedim saçmalama yap
1,489,172 soru
24,340,670 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın