+1 oy
1,978 göst.
Aile kategorisinde (2,419 puan) tarafından

Eve geçtik işte ilk, saat akşam 9'da. 10 buçuk olmuş kaynanam arıyor eşimi karı koca oldunuz mu diye. Ben çok utanmıştım. Sizinde var mı böyle saçmalayan anı kalan :D:D

54 Cevaplar

0 oy
(1,837 puan) tarafından

Eve geldik yattık sabah ezaninda benim telefonum zangir zangir çalıyor. Kesin anan arıyor dedi telefonu elime bir aldım en büyük eltim :D al yengen arıyor dedim attım telefonu üstüne gittim çocuk odasında yattım sjjsjsjs

(2,419 puan) tarafından
Dinleseydin keşke ben olsam meraktan dinlerdim:)))
(1,837 puan) tarafından
Açmadı ki 3 defa aradı ama açmadı telefonu sonra öğlen namazından sonra aradı yine açmadım
-Reklam-
0 oy
(7,935 puan) tarafından

Marmariste bi otele balayına gittik düğünden sonraki gün  , kaynanam ilk gün akşam  eşimi aradı "Çok içip sarhoş olma oğlum karını elinden alırlar " diyor .Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :O:P:)

(2,419 puan) tarafından
Ahada yok artık:)))
(7,935 puan) tarafından
Normalde antalya Gazipaşa da yaşıyoruz , o köyde yaşıyor.bilmediğimiz bir yere ilk kez gidiyoruz ya heralde o yüzden dedi kalabalık falan olur diye düşündü herhalde ben de anlam veremedim
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Soru deil de saçmanbi gelenekleri var düğünden snra gelin tarafı gelinin peşine gidiyo geceye kadr bekleyip yiyip içip gidiyo ben kaçarak evlndiğim için eşimin teyzelri kuzenleri hep eve doluşmuştu o gün şaşkınlkla bşey dmedm ama snra sylemştim çok saçma yaptğnız diye
(2,419 puan) tarafından
Ayy onu bizim bi komşumuzda görmüştüm gerçekten çok saçma
(1,390 puan) tarafından
Evt ama sn bunu bide karşıya anlatablsen :) utanmasalr gece ytağa gireckler
0 oy
tarafından
Evime herşeyi  almislardi tuzu unutmuşlar  en önemli  sey yenmezki bisey 

Kaynanam  alt katimda arayıp  dedim merdivene gelmisti utanmışım  galiba utanma kızım  demisti gecende muhabbet arasinda unutmamış  söyledi ☺️ 

Cokta saygılıdır  asla gereksiz biseyler demez
(2,419 puan) tarafından
Rabbım nazarlardan korusun inşallah
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Ilk evledigimizde eşim memur olduğu için ailden farklı bi şehirde yasiyordu evlendikten sonra kayinvalidemgilde 1 hafta kalacaktık gidinceye kadar niye banyoya girmiyorsunuz diye azalıyorlardı ayy ne utaniyordum her gün soruyordu utançtan beraberde olamiyorduk banyodan haberleri vardı diyeee
(2,419 puan) tarafından
Hahaha bu baya kötü olmuş:))
0 oy
tarafından
Bir saatte ne yapılır deseydiniz tövbe tövbe 

Ertesi sabah kayinvalidem geldi bir saat oturup gitti eşime sormuş gizlice ama ben görmedim 

Eşimde dedi annem diyor eee ne yaptınız evlendiniz mi eşimde anne dün evlendik ya demiş hahaahaaa 
(2,419 puan) tarafından
Benimki sabah annemi arayıp demiş karı koca olmuşlar sorun yok. Annemde diyor şok oldum konuşamadım:))
0 oy
(291 puan) tarafından
Eşimiz avusturyadan kuzeni gelmişti düğünümüze erkek. Düğün ertesi gün öğlen bize gelmişti :) 
0 oy
(840 puan) tarafından
Ahaha ben gelinlikle çiftliğe gidip kokorec yedim bide gittim kendim hazırladım bicakla falan bide poz verdim ya mal gibi jdjdjdjdjdi
0 oy
(503 puan) tarafından
Benim kaynanam ikide bir söylüyordu niye yapmıyorsunuz diye bir hafta yapmadık olmiyordu 

Geri kafalı kaynanam eşime demiş bacağını kaldır öyle yap 
tarafından
Tövbe tövbe ne saygısız insan
(503 puan) tarafından
He çok dengesiz
(3,552 puan) tarafından
Allah affetsin buna çok güldüm hsjsjshffjfjfj
(4,102 puan) tarafından
Allahkmmm çok guldummm
(7,609 puan) tarafından
Tecrübe konuşuyor napsin hiç edep adap kalmamış ne ayıp ya
0 oy
(508 puan) tarafından
Bizde meraklı yokmuş kimse sormadı 
0 oy
(136 puan) tarafından
Düğün eşimin memleketindeydi orda 3 4 gün kalmak zorundaydık. Hiç kimse hiç o konuyla ilgili bir laf bile etmedi çok şükür. Sonra yaşadığımız şehre geldik kendi evimizde yaptık :)  bu konuda çok rahattık yani
0 oy
tarafından
Ahaha daha neler duyacam ya. Senin kaynanada ne fesat ben olsam sinirlenirdim utanmazdimda.

Saçma soru cevap lisede ingilizce öğretmenimizin tayini baska okula çıkmıştı. Bir arkadaşım "Hocam telefonunuzu verirmisinjz? Dedi. Ogretmende yok veremem onu bana annem aldı demişti ama ciddi lydi yani sınıfca gulmustuk
0 oy
tarafından
Ben de arkadaşım mesaj atmıştı bizim bi oyunumuz var onu oynadık düğünde farklı gelmiş o an yazmış ki ayin mi yapıyorsunuz diye ben tabi eve geçince görmüştüm ☺️☺️
0 oy
(8,028 puan) tarafından

Ay bizde sorulmadı. İyi ki de sorulmamış. Bir ay kadar hiçbir şey yapmadık çünkü :D

0 oy
(909 puan) tarafından
Bizi arayan olmadı ertesi gün kaynanam geldi altın merak etmiş altın istemeye geldi vermedim:) 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Saat 3-3.5 arası gelin aldılar k.v evine geldim misafirlerine yemek hazırladılar yediler ben yemedim sonra odama geçtik kuzenimle bizde adet erkek yatsı okunana kadar gelmez kızın yanına akşam saat 10 a doğru okunuyordu yatsı o zmanlar ve ben aç aç bekledim yemek vermediler bana :)) sabaha kadar aç duedum sonra eşim geldi biz namaz kıldık yattık bişey yapmadık ama çok yorgunduk eşimin yengesi geldi kapıya vurdu iyimisiniz dedi yani işlem tamammi anlamında eşimde iyiz dedi gitti yengesi k.v hemen anneannemi aramış gelin kız çıktı haberiniz olsun demiş 
(1,736 puan) tarafından
Ne kadar ayıp ya
0 oy
(50,788 puan) tarafından
iki eltim kavga etmisler kusmusler biri beni arayip anlatti agladi ☺️ yok yani bana ne de denmiyo ☺️
(50,788 puan) tarafından
bide balayından gelince patavatsiz bir arkadasim oturmaya gelecek oldu daha ilk hafta
0 oy
(316 puan) tarafından
Bi düğünden çıktık evde karnımızı doyurduk annemler yakın oturyodu bize memleketten akrabalar gelmişti:) catkapi onlara gittik kısır yemeye :) napak yani orda eğlence varken evde duramadik :)
0 oy
tarafından
Bizde soran olmadı da, ben hemen arkadaşım a yazmıştım çok samimi olduğum biri.. 2 ci gün k. Valideme gittik balayına gitmeden kahvaltıya çağırdılar. Mutfakta istemsizce karnım ağrıyor demiştim, oda hafif tebessüm etti o kadar. Yola çıktıktan sonra aklıma geldi neden öyle bir şey söyledim, karnım ağrıyordu söyledim :) o konu hiç aklıma gelmemişti :)) (
0 oy
tarafından
Eve girdik eşim arkadaşlar I çağırdı çıktı kapının önüne büyük görünce m ve yengem yanıma geldi dedi ki kendini çok kasma rahat ol canın çok yanmaz küçüğüm baya bende o öyle söyleyince baya korkmuştum eşim kaç saat beni ikna etmek için çabaladı bide görümcem sabah çarşafı  sandığın içine koy dedi bende koydum ertesi gün kaynanam geldi içeri girdi direk sandığın olduğu odaya gitti meyersem kaynanam demiş çarşafı sandığa koysun iş tamam mı bakacam diye bilseydim koymazdım 
(7,609 puan) tarafından
Ne iğrenç şeyler ya
tarafından
Aynn çok iğrenç hemde

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,077 göst.
+2 oy
15 cevap 390 göst.
12 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 796 göst.