0 oy
1,303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar,

Bugün kızımı hastaneye götürdük. Eşim alt katta kayit icin indi, sistem hatasi oldugu icin baya orda durdu. Neyse sonra ben bunu bekliyorum doktorun kapisinda. Yuruyen merdiven var biraz ilerde, benim gozler de miyop. Baktim bi kadinla adam geliyor. Tam goremiyorum sevgili falan sandim dedim simdi goremiyorum diye gözlerimi kısar bakarım yanlış anlarlar. Ama kadin onde cikiyo merdivende adam da arkasinda capraz durmus. Bunlar yaklasti yaklasti bir de baktim AAAA adam benim kocam. Eve geldik ama gelene kadar hiiic belli etmedim. Ustune kaynanagil geldi orda da hic belli etmedim. Onlar gittikten sonra baya kıyametler kopardim, kopardim da bana diyor ki o senin hasetliğinden, ben farkinda bile degilim....YATMIS UYUYO SIMDI DE AY DELIRCEM

26 Cevaplar

0 oy
(9,621 puan) tarafından
Canim ne yapsaydı bekleseydi kadın çıksaydı sonra mı kocan çıksaydı ne var bunda bu kadar çok abartmayin Allah aşkına bende eşimle merdivenlerden çıkarken hemen önünde veya arkasında bi bayan oluyo ama hiç sorun etmiyorum tekte olsa etmem güveniyorum çünkü eşime 
-Reklam-
0 oy
(2,378 puan) tarafından
Valla bence haklısın kesinlikle beraber hastanedesiniz onun bir an önce yanınıza gelmesi lazımdı.. Tavrını koy bende bu konularda çok kıskancım ama buradaki bazı avanak bayanlar yok kocaları sıkmayın onları takmayın serbest bırakın diyor eminimi onların eşleri neler yapiyirdurdda bunların ruhu bile duymuyordur
0 oy
(2,378 puan) tarafından
Bu arada bebeğine de Rabbim acil şifalar versin canım
0 oy
(8,116 puan) tarafından
Yok artık bu kadarda abartmayın ya. Bunun için kavga mı edilir. İnsan diline getirmeye usenir
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bazen burda ki bazı insanların nasıl bir beyni, kalbi var diye düşünüyorum ama aklım almıyo, aklı yetip alan varsa bana da anlatsın lütfen. Sen kocanı orda beklerken arkanda sağında solunda yada yürürken kaç tane herif duruyor oralarda Allah bilir. Sen şimdi namussuzmusun da bu muameleyi yapıp ortalıgı yıkıyorsun. Neymiş adamla kadın arka arkaya yürüyen merdivenden inmiş, eyvah gitti namus.. Kocana Allah sabır versin, dilim varmıyo olmaz biliyorum ama Allah büyüktür Allah kurtarsın bu zihniyetten. Yıllar geçiyo devir değişiyo ama geri kafalılık baki kalıyo, üzücü. Sen kıskanç bir eş değil hastalıklı bir düşünceye sahip bireysin bana göre bu yazdıgınla. Kıskançlık kavramını böyle şeylerle çirkinleştirmeyin, sevdiğini kıskanmak güzel bişey çünkü... 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Valla sizin gibileri gordukce bir gun önümü kesip neden kocama bakiyorsun diye cirkinlesecekler diye korkuyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 908 göst.
27 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 429 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
17 saat önce Aile & Aşk kategorisinde wannabemom (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 587 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,460 soru

23,607,681 cevap