0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (229 puan) tarafından
Kızlar annemlerin bir evi var onu satacaklardı ama abim yeni alınan evi kendi üstüne almak istedi bende eşimle aramız çok da iyi değil bosanirsak ben ne yapacam dedim ortak tapu istedim bunu dedim diye geldi bana hakaretler etti üstüme koştu yengem araya girdi ileride kocam ölse kayınpeder beni bu evden çıkarır o yüzden bende hakkımı istedim diye sen evlendin gittin ailenin üstünden ellerini Çek sana bi şey düşmez diye bağırıyor altında araba var şimdi evi de istiyor sen kocandan hak iste diyo ben nasıl isteyim kayınpederin her şey küstük şimdi ben mi haksızım 

28 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Canım başına bişey gelse abin sana sahip çıkmaz belli etmiş kendini.anne babada bugün var yarın yok sen kim ne derse desin hakkını al sakın imza felan atma.ev satılırsa al paranın yarısı altın hesabı yap at bankaya hesabını.ama para yada tapu vermedikçe verme kendini düşün kim ne derse desin boşver.kimse sahip çıkmaz sonra
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla yarisi abnin yarisi senin olmali sonuna kadar haklisin birakma iste bisey olsa o yengen seni almaz 
0 oy
tarafından
Abin çok akıllı galiba o ne öyle 
0 oy
(579 puan) tarafından
Hak haktir evlenince bitmiyor ne demek vermiyorum mahkemeyle alırsın sende hakkını
0 oy
(14,832 puan) tarafından
Haklısın verme bence 
0 oy
(52,467 puan) tarafından
anne baba sagliginda mal pesine mi düşmüş ac gozlu resmen
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Öyle bi dava mi var baba ocağı her zaman kıza bırakılır bizim oralarda evi yok mu abinin
(229 puan) tarafından
Yok hayatta hiçbir seyi kendi emeği ile almayı bilmez kavga çıkarir anama babama aldırır bana bu yaşıma kadar alınan bi bisiklet onu konuşur yıllarca
(4,589 puan) tarafından
Baksın işine hiç uğraşma git ver mahkemeye bolsunler al hakkını naparsa yapsin
0 oy
tarafından
Gayette haklısın o evde seninde hakkın var 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 238 göst.
0 oy
12 cevap 398 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 713 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde SL (1,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 199 göst.
3 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,144 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,475 soru

23,607,899 cevap

306,246 kullanıcı

...