+1 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
kızlar 55 kilo olan ben doğum yaptım bebeğim 1 aylık 75 kiloyum baya bur kilo aldım hamilelikte. bu kilolar ne zaman gider ? 10 kilo felan vermek istiyorum emzirirken neler yapabilirm

3 Cevaplar

0 oy
(1,748 puan) tarafından
Canım dört aydan sonra başla normal doğum ise dördüncü ayda sporla başla şmdi kesinlikle yapma ben öyle yptım hem dekişlerim zorlandı hemde sütüm azaldı bayaaa zor toparlandım şuan dört buçuk aylığız çok şükür iki haftadır spor ypyrm akşam saat 7 den snra bşy yemiyorum sabah kahvaltıdan önce türk kahvesi sade içiyorum bir su bardağı su içiyorum sporumu yapıp kahvaltı ypyorum snra ev işi yada yürüyüş falan ama tavsiyem bebeği düşün diyet girme hatasını ypma km ne derse desin bak canım ben 87 kiloydum dördüncü ayda başladım şuan 83 üm verecem daha inşallah bebişinle ilgilen takma 
-Reklam-
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Daha yeni doğum yapmışsın kendiliğinden gider bebeğin çok küçük sakın diyet falan yapayım deme. Veya limonlu su içme limonlu su bebekte isal yapıyor ebe bana demişti öyle. Sadece evde. Egzersiz falan yap yapabilirsen o da 
0 oy
(803 puan) tarafından
Canım bu bünye ile alakalı ben 58dim 69 la girdim doğuma 1 hafta olmadan 59 60 a düştüm 1 yıl oldu halen o kilodayım sadece göbeğim kaldı sezeryan olunca 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 556 göst.
0 oy
5 cevap 217 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
28 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,264 soru

24,383,012 cevap

348,874 kullanıcı

...