Araba kullanırken dönüşlerde çok zorlandım ben hatta az daha tırın altında eziliyordum
Bide ehliyet sınavında park yaparken iki defa stop ettim ikincide aldım çok rahat olmak lazım yoksa hata illa oluyor
Araba kullanmıyorum ama deneme hikayemi anlatayım eşim yanımda bomboş geniş bir yere götürdü beni direksiyonun başındayım çok güzel başladım biraz gittikten sonra ileride park halinde bir tır vardı Fatih tır geliyor naapcam ya dedim bunu bir gülmek tuttu hem ama nasıl bağırıyorum hem Ayetel Kürsi okuyorum hem bağırıyorum geliyo diye benim adam gülmekten bişey diyemedi tırcağızım orda öyle duruyor bana niye hareket halinde geldi anlamadım yaklaştıkça kendi kendime diyorum e bu hani geliyodu ne ara durduda kenara geçti arabadan inince dizlerim titriyordu ama eşim gülmekten bişey diyemedi inince dedi sonra arabanın canina okudun yok sana araba bida zaten yalvarsada kullanmaya çalışmam bida anam kendimi trafikte düşünemiyorum
Şubatta aldım kullaniyorum ama vites artırmayı hiç sevmiyorum acaba tek sevmeyen ben miyim o yüzden çok otomatık istiyorum
"L" parkta çok zorlanmistim ama tekte aldim şükür
İlk trafiğe çıktığımda yola çıkana kadar anam ağlamıştı bekle bekle arabaların tamamen yok olmasını bekliyorum sadece yolda ben olup çıkarım diye baktım yok cesaret edemiyorum Bi adam geldi sagolsun yolu kapattı ki ben yola çıktım yoksa aynı yerde 3 gün beklerdim heralde
Valla şunu soyleyim ilkojuldan beri araba kullanırım ve çok severim kullanmayı. Direksiyon sınavı olduğu gün arabamızı duvara tosladım düşün yani yıllardır kullanan ben arabayı çarptım. Ama pişman deilim. Arabalar benim hayatımın vazgeçilmez bir parçası. Ama şu bi gercek ne kadar usta olursan ol sınav günü heyecan yapıyorsun o yüzden fazla şaaapmamak lazim
1,497,422 soru
24,460,221 cevap
354,572 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın