+1 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (832 puan) tarafından
Kızlar ehliyetinizi aldıgınızda yaptığınız hatalar neydi komikde olabilir. Ama ben suan acemiyim merak edıyorum ne hatalar yaptınız. Kendıne yandas arıyorum. Bi hatanyapınca butun modum düşüyor. 

23 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sınav sonrası beni kandırdılar sınavdan kaldın diye bende niye hiç bir hata yatmadım niye kaldım ki dedim adam canım öyle istedi dedi bende çok stres yaptım kip kırmızı oldum şaka yaptım şaka hatta seni tebrik ediyorum gözlerini bir dakika yoldan ayirmadn dikkatlisin aferin dedi ben hala 1 saat kendime gelemedim sonra eşime döndüm ağlayarak sınavı geçtim hemde tek seferde şaka değil dimi diye inanmadım resmen 
tarafından
Resmen büşra düşmanı artıyor ☺️☺️ ne istiyorsunuz benden yaa
tarafından
Kız seni koruyorum ne isteyecemmm aaaaa nannnkorrrrr :D ahahahaha
tarafından
Biri 93 der biri 92 der benim kilom 39 bucukkkk herkese duyrulur 39 bucukkkkk seviyorum sizi☺️❤
tarafından
39 u ters yazmış arkadaşlar 93 o :D
tarafından
Lan iki kere nasıl ters yazim 39 39 39 hahahahaha
-Reklam-
+1 oy
(1,598 puan) tarafından

Araba kullanmıyorum ama deneme hikayemi anlatayım eşim yanımda bomboş geniş bir yere götürdü beni direksiyonun başındayım çok güzel başladım biraz gittikten sonra ileride park halinde bir tır vardı Fatih tır geliyor naapcam ya dedim bunu bir gülmek tuttu hem ama nasıl bağırıyorum hem Ayetel Kürsi okuyorum hem bağırıyorum geliyo diye benim adam gülmekten bişey diyemedi tırcağızım orda öyle duruyor bana niye hareket halinde geldi anlamadım yaklaştıkça kendi kendime diyorum e bu hani geliyodu ne ara durduda kenara geçti :D arabadan inince dizlerim titriyordu ama eşim gülmekten bişey diyemedi inince dedi sonra arabanın canina okudun yok sana araba bida zaten yalvarsada kullanmaya çalışmam bida :D anam kendimi trafikte düşünemiyorum :ermm:

(4,102 puan) tarafından
Shhssjsja çok güldüm affet
(1,598 puan) tarafından
Ahahhahas helal olsun kuzu gülelim diye anlattım ❤️
0 oy
(572 puan) tarafından
Parayi yatirdik gecici a4 kagidi verdiler kimlik yerine gecen arabaya bindim 10 metre ilerledim polis cevirdi kagidi uzattim ikimizde gulmekten olduk polisle abi dedim daha 5 dakika olmadi ehliyeti alali tamam sen git dedi sjshsjsh
(832 puan) tarafından
Hahaha haa benım ehkıyet varda gecen gazla freni karıstırdum
0 oy
(16,357 puan) tarafından

Araba kullanırken dönüşlerde çok zorlandım ben hatta az daha tırın altında eziliyordum:D 

Bide ehliyet sınavında park yaparken iki defa stop ettim ikincide aldım çok rahat olmak lazım yoksa hata illa oluyor 

tarafından
Dönüşler yüzünden kaldım:D
(832 puan) tarafından
Evet ama benım hemen modum düştü
(16,357 puan) tarafından
Ya evet halen de tam yapamıyorum sürekli kullanmadığım için
0 oy
tarafından
Yanlış serit kullanıyordum dönerken karşı tarafın şeridine giriyordum. Ehliyet alırkende bu yüzden kaldım 2. geçtim 
(832 puan) tarafından
Sonra sürüşde sıkıntı yasadınızmı
tarafından
Sürüşte sıkıntı yaşamadım. Hiç istop etirmedim  parkları çok kolay yaptım tek hatam dönüştü ek ders alıp onuda aştim
0 oy
(13,473 puan) tarafından
Birinde 2 kere stop ettirdim

Birinde daha yola yeni çıktım arkamdan otobüs geliyordu yavaşladım diye koydular ona yol verdim diye

Birinde de park yaparken dubalara dokundum gozetmenler de çok onemli
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Ehliyet sınavı esnasında debriyaj basmayi unutmustum vites neden atmiyo diye sinirlenirken hoca debriyaj bastin dimi demesiyle nasıl bastgimi blmiorm allahra çok birakmadi
0 oy
tarafından
Ay ben kkocam dan ders alıyorum çok gerilmeli;))
tarafından
İstiyorki ilk seferde onun gibi sureyim
(51,073 puan) tarafından
esler ogretemez diyorlar meltos
tarafından
Valla çokda güzel öğretiyor ikbos zaten işi o ;))
tarafından
Ama mesela istiyorki hemen öyle surim sabretmiyo
(51,073 puan) tarafından
tamam iste o bakimdan diyorlar ☺️
0 oy
(51,073 puan) tarafından
on yil aldi alali on yildir sofor tarafina hic oturmadim ehliyet var mi var ☺️
(16,357 puan) tarafından
Bende üç. Yıldır kullanmıyorum:D
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Dün girdim çok şükür geçtim hiç istop ettirmiycegim yerde araba istop etti ben bekliyorum sınavdan kaldim die komisyon hadi çalıştır sınav iptal değil daha dedi nasıl mutlu oldum o mutlulukla yokuş kalkışına gittim ve arabayı kaldiramadim 3. Denemede kalktı eyvah yine kaldım dedim  adam geçirdi :)))
0 oy
(123,156 puan) tarafından
en cok yaptigim sey kemer takmama 
0 oy
(3,678 puan) tarafından

Şubatta aldım kullaniyorum ama vites artırmayı hiç sevmiyorum acaba tek sevmeyen ben miyim:D o yüzden çok otomatık istiyorum 

0 oy
tarafından
Hatam olmadı ama çok heyecanlıydım ya hata yaparsam ya kötü geçerse diye çok korkuyordum
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Ay bn bı kaç hata yapmıştım ve çok korkup eşime söylemedim. Birincisi okuldan eve geçerken evimize dönmek için sola geçmeden taa ayrilacak yere kadar gitmiştim. Sonra bı anda dönmüştüm. Arkadan araba gelse muhtemelen carpardi bana. Yinne aynı yerde döneceğim yeri fark etmeyip son dakika freni kokleyip dönmüştüm. Arkamda araba yoktu ama çok geriden gelen iki araba baya kornaya basmıştı. Off ne kötüsü kavşaktan döndüm o arabamız manueldi . Hoca arkadaş beni sağda bırak dedi yavasladim ama vites kucultmedigim için araba stop etti yol ortasında. Bı kere veli ziyareti için toplandık hepimiz. Dediler bayan hocaları sen götür dedim yapmayın bn çok acemiyim. Zorladı erkek hcoalar tamm dedim. Velinin apartamnina geldik. Yavasladim kaldırım var önümde durmam lazım. Fren yerine gaza basınca arba kaldırıma çıktı. Erkek hocalar apatmanla arabanın arasına gecip bagiriyorlardi. Yapmmmaaaa ayağını cekkkk. Ben ayağımı çektim araba sallanarak patt diye kaldırımdan aşağı düştü. Yukarda görüşme yaptık sonra okula geri döndük. Öğle arasiydi çünkü. Ağlayarak kullandım arabayı. Şimdi bı yere vuracak diye ağlıyorum. Okulun önüne park ettim. Derse girdim eşime yazdım. Araba pert diye. Beş dakika sonra okul grubundan yazıyorlar esin geldi arbanin yanında. Ondan beş dakika sonra üste geldi arabayı kontrol ediyor diye. Ahahahah bana kızdı bnde küstüm. Sonra çiçek yollamıştı okula. Hem suçlusun hem güçlüsün diye az dalga geçmediler. 

Ayy en komiği de şuydu. Bn bı gazla arabayı aldım eşimden. İlk kez okula gidicem. Eşimde henüz tam geri vitesi öğretmesi tam bilmiyorum. Neyse bindim arabaya. Önce arkaya gidicem sonra az sol yapıp öne alıp apartmanın yanından geçip gidicem. Arkaya gittim. Arkada sol yaptım. Ve öne aldım . Arba apartmanın tam yanına geldi. Ama aklıma hiç geri git düzelt tekrar öne al vitesi gelmiyor. Basıyorum gaza basıyorum. Arabayı apartmana sütte surte geçtim. Yine aynı şeyi yapmıştım derde girip mesaj attım. Arabaya baktır diye. Bı kere de arabayı çalıştırdım titriyor. Allah Allah diyip yola devam ettim. titreye titreye eve geldik. Diyorum araba neden titriyor megersem el frenini yarım indirmisim . Sonra eşim otomatik vites aldı rahatladı o da bnde
(1,467 puan) tarafından
Ay ben yanlış anlamışım. 10 yıl oldu ehliyeti onu hatırlamıyorum. Çok da uzun yazmışım. Kıyamadım kaldırmaya kalsın okuyan gülüp gecer
0 oy
tarafından

"L" parkta çok zorlanmistim ama tekte aldim şükür :D

0 oy
(4,154 puan) tarafından

İlk trafiğe çıktığımda yola çıkana kadar anam ağlamıştı bekle bekle arabaların tamamen yok olmasını bekliyorum sadece yolda ben olup çıkarım diye baktım yok cesaret edemiyorum Bi adam geldi sagolsun yolu kapattı ki ben yola çıktım yoksa aynı yerde 3 gün beklerdim heralde :D

0 oy
(2,985 puan) tarafından
İlk başlarda hep el firenini indirmeyi unuturdum Vvsgebdb
0 oy
(306 puan) tarafından
Ben ehliyeti gayet güzel aldım ama 6 sene sonra arabamız oldu kullanmaya başladığımda iyi gidiyordum iş yerimin oradaki göbekte bı araca yol verdim 2 yle kalkmaya çalıştım kalkamadım eczacim yakinimdaydi onu çağırdım ama tamamen heyecan şuan çok güzel kullanıyorum her eklima geldiğinde çok gülerim :))))))
0 oy
(860 puan) tarafından

Valla şunu soyleyim ilkojuldan beri araba kullanırım ve çok severim kullanmayı. Direksiyon sınavı olduğu gün arabamızı duvara tosladım düşün yani yıllardır kullanan ben arabayı çarptım. Ama pişman deilim. Arabalar benim hayatımın vazgeçilmez bir parçası. Ama şu bi gercek ne kadar usta olursan ol sınav günü heyecan yapıyorsun :D o yüzden fazla şaaapmamak lazim

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ben sınav sırasında heyecan yapıp sınavdan kalan birini takibe aldım onunla geri dönüyormusum nerdeyse yanımdaki hocalar uyarmasa başladığım gibi dönüyordum :)))))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 519 göst.
14 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 944 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 517 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mavisim45_45 (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.

406,425 soru

12,187,452 cevap

36,698 kullanıcı

...