Geçenlerde bir yazı karşıma çıktı, çok haklı bir yazıydı. Bir kadın kendini ya çocuğuna adar, ev temizlik eş ikinci planda kalır ama çocuğun gelişiminde zirveye çıkar. Bir kadın da kendini temizliğe adar, çocuk eş sosyal hayat ikinci planda kalır. Bir kadın kendini işine (kariyer) adar, onun da evi çocuğu eşi ikinci planda kalır ama yükselir de yükselir işinde. Gibi gibi .. daha da uzuyordu yazı. Bak bacım öncelik her zaman sen kendin ol. Ardından ise geleceğe güzel bir insan yetiştirmek için Allah'a layık kul Habibine layık ümmet olsun diye bir evlat yetiştir. Ben okuyorum, bazen bazı yerlerine çocuğumun yetişemiyorum. O zaman da onu benim isteğim doğrultusunda yetiştirebilecek kişilere bırakmak istiyorum. Yani senin durumuna bakınca temizlikmiş yemekmiş bunların hepsini haftanın bir iki gününe sığdırır, diğer günler çocuğumla ve kendimle ilgilenirim. Belki de o durumu fark edip de destek olur ama şunu da söyleyeyim bunu söylediğim çok kişi uygulayıp da çok olumlu sonuçlarla geri dönüş yaptılar bana
1,491,507 soru
24,372,138 cevap
348,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın