+1 oy
1,540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (345 puan) tarafından
Olay soyle bi arkadasim esi ile bi kac gunlugune degisiklik olsun diye abisi gilin yanina gitmislerdi o sehirdede esinin bekar amca oglu yasiyormus esi aksam 11 de birazda amca oglumla gezeyim ben beni alacakmis demis o da tamam demis esine de cok guveniyo asla beni aldatmaz diyo neyse bu gece 3 de gelms demis iste diskoya gittik damsiz almiyolardi amca oglum iki kiz buldu birlikte girdik kizda sanmiski kapidan girdiler icerde ayrildilar neyse gecen esinin telefonunu kurcalarken bi video gormus iste iki kiz esi amca oglu bi masada biralar sohbetler falan gorunce deliye donmus tabi bu ne dye esi biliyodun demis oda boyle tahmin etmemistim demis oda abi diyolardi bize sacmalama demis kizda esine kusmus bu bana saygisizliktir demis konusmamis ertesi gun esi madem sen bana kusuyon bende sana konusmicam gor bakalm demis kiz benden akil istedi napmaliyim dedi ama doldurusa da getirmek istemedim siz olsaniz ne yapardiniz bi fikir verinn

44 Cevaplar

0 oy
(1,631 puan) tarafından
Bikere yapan bidaha yapar bu sefer de naptgini söylemez bence 
(345 puan) tarafından
Bencedw
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkadaşın biraz geniş fikirliymiş. Benimki bırak diskoya kızla gitmeyi. Diskonun önünden geçemez. Ki kaldiki zaten öyle birisi değil. Ayrılık sebebi benim için ama arkadaşın dediğim gibi biraz genişmiş
(345 puan) tarafından
Esinden korkuyo sanrm pek karsmiyor
tarafından
Oho korktukca dahada çok yapar
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Kocam beni asla ama asla aldatmaz. Gözü benden başkasını görmez diye ortada dolanan 20 senelik eltim baba evine gitmiş bil bakalım neden?

Kocası aynı anda bir kaç kişiyle hem yazismis hem de farklı ilişkiler kurmuş. 

Atalarımızın bir lafı var çok severim

En güvendiğim adam babam, o da gece annemi skyor 
(345 puan) tarafından
Haklisinz kimseye guvenilmez

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 499 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,132 göst.
+1 oy
35 cevap 1,247 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde _Melek_ (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.

412,225 soru

12,409,380 cevap

44,770 kullanıcı

Kategoriler

...