Uzakta yaşıyoruz onlardan evlerine gidince kayınpederim bir kere olsun nasılsın kızım bile demez hiç muhabbet etmez benimle hiç baba gibi davranmaz bana yani. Eşim yok çalışmaya gitti sürekli arıyor bu ara her açışımda da yatiyor muydun diyo. Açamadığım zaman geri arıyorum yatıyordun heralde diyo. Eşimin ismi murat muratsiz hayat nasıl gidiyor diyo. :( Kayinpederim daha 43 yaşında genç ve ne bileyim rahatsız oluyorum çünkü normal de asla arayan soran veya beni gördüğünde nasılsın kızım diyen bir insan değil aradığında da bir ihtiyacın var mı diye sormuyor ki öylesine aradım diyo yani yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama rahatsız oluyorum ya bir de güle güle konuşuyor hep müsait değilim baba dedim kızım durmuyordu ama onu demeden önce iyi olduğumu falan söyledim müsait değilsen ben bidaha ariyem dedi kapattı iyi olduğumu söyledim işte yanj ne gerek var aramana. Kayınvalidemle asla karı koca ilişkileri yok çok aşırı soğuklar birbirlerine kuzenler çünkü o yüzden galiba aile hayatı diye bişey yok o yüzden bilmiyorum biraz rahatsız oldum ya :(