0 oy
1,422 göst.
Diğer kategorisinde (2,063 puan) tarafından
Hanımlar kaynanam bebeğe yün yatak yorgan ve yastık yapmış. O kadar uğraşmış sağ olsun da yorgan beşikte 2 ye katlanıyor anca sığıyor. Görümcem de arasına koyarsınız çocuğu dedi. İlk çocuğum olacak nasipse. Bebek yorganın arasına konulur mu tost gibi? Ve kocaman bir yastık var yani bebeği koysam oturur pozisyona gelir. Şimdi ben normal ortopedik yatak alsam çocuğa uygun örtü alsam görüntülü aradığında bozulacak. Kırmadan nasıl açıklama yapabilirim bir de şuan onlar her şeyi biliyor ben cahilim gözlerinde. Her gün araştırıyorum ama arayı bozmak da istemiyorum akıl verin 

60 Cevaplar

0 oy
(7,155 puan) tarafından
Biraz büyüyünce kullanırsın olmazmı
-Reklam-
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Yaptı gönderdi diye ayet inmedi gökten, illa kullanacaksın diye.yastığa çok erken  Ama yorgana nevresim geçirip 2 ye katlaman çok mantıklı ve sağlıklı. Kış mevsiminde de hayat kurtarır. 
0 oy
(686 puan) tarafından
Bırak büyüdükten sonra kullanırsın 
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Dursun 1 yaşına geldiğinde kullanırsın neye küsecek boğulur diye gğvenemedim kullanamadım biraz daha büyüsün kullacam dersin benimkide yapmış kullanamadım hep kıl olmuştu 
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Canım yatağına büyük oldu 2-3 yaşına geldiği zaman baza aldığımız zaman bunu orteriz diye söyle. Bende kendim yaptım bebeğim için 1,5 yaşından sonra kullanirim diye ince yorgan döktüm yastık da yaptım ama kullanmiyorum ileride kullanırım diye söylersin. 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Canım ikiye böldür yatağı yada kullaniorm de kullanma anne olan sensin gönlünce yap ve sakin kendini ezdirme
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Ayy bozulursa bozulsun kışın kullanacam onları dersin 
0 oy
(2,151 puan) tarafından
Evet valla bir kısmını altına şer bir parcayida üstüne yastiigi incelt ama yukske olmassi sakıncalı
0 oy
(711 puan) tarafından
İlk zamanlar yastık önerilmiyor bacım zaten yorganı da annen kucultebiliyorsa kuculstsun yada büyüyünce kullansın de sonuçta bebek bu hızlıca büyüyorlar yavrucaklar ❣️❤️hep böyle kalmıyorlar ya ◍•ᴗ•◍
0 oy
(137 puan) tarafından
Görüntülü ararsa sende besiginde gösterme. O kadar büyük yapmışsa hem sana hem bebeğe eziyet. Hem sert degilse O simdi çocuk içine gömülür ondaha tehlikeli ikiye katlanan yatak cok da sert değildir. 
0 oy
tarafından
Hayir tabikide. Bebenin iskelet sistemi bozuklur. Onlari kaldir ileride kullanirsin. İki yaşına kadar yastık bile yasak. Ayrica ne yumuşak ne sert olacak çocuğun yatti yatak. 
0 oy
(1,085 puan) tarafından
İlk iki seme yastik onerilmiyo canim herseyi onlar bilir bizim bildigimiz yanlis gelir ayni ben de oyleyim hahah:) neyse sen de ki anne besige buyuk geldi ilerde yatak alinca kullanicam de doktor yastik kullanmayin bogulma tehlikesi olusur dedi de benimki de bos buldu mu yastik sokardi basinin altina bende ilk iki sene yastik iyi degilmis demistim uzagiz allahtan 
0 oy
(14,142 puan) tarafından
Oglum 3 yasinda daha yorgan kullanmadim diyim 
0 oy
tarafından
Dosegi yorgani yorganciya gotur besik olcusunde kucultsun
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Bunlar çok büyk büyüdüğünde kullanacak babaannesi de kaldır onları canım zaten bebeğe 2-3yaşına kadar yastık kullanılmaz
0 oy
(1,726 puan) tarafından

Bende öyle yaptım yorganın yarışı altta kızım arada yorganın diğer yarısı da kızımın üstündeydi bir sorun olmadı üstünü ortunce bebeğin üstünü çok ortmeyin Allah korusun boğulması ben çok dikkat ediyordum

Yastığı da içindeki ipliği yada yünü çıkarıp inceleyebilirsin.

Bir seçenek de var onlar aradığı zaman bu takımı kullanıyor gibi besige koy gönlü hoş olsun maksat :)

(1,726 puan) tarafından
İnceltebilirsin demek istedim
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Bebek arasına konmaz tabi canım ama benim kayınvalidem de yün yatak yaptı park beşik almıştım ben yatağı da var yatağın üzerine sererim normal yatak gibi üzerine yatar
0 oy
tarafından
Biraz büyüsün öyle kullanırsın 
0 oy
(663 puan) tarafından
Herzaman kullanacaksın diye birşey yok biraz büyüyünce kullanırsınız ne varki bunda anne biraz kalın oluyor azdaha büyüsün daha rahat kullanırım de 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Yün yorganı iki kat yapıp dedikleri gibi arasında yatırdım çocuğumu hep. Bunda yanlış ne var onu anlayamadım 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 10,828 göst.
0 oy
6 cevap 139 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 173 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eslemsareee (14 puan) tarafından soruldu

412,213 soru

12,409,134 cevap

44,763 kullanıcı

Kategoriler

...