0 oy
1,316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim fakat bazılarının bu ön yargıları inanın ne kadar kırıcı olduğunu anlatamam size. Ben böyle olmasını istermiydim. Benim vicdanımı sorgulamayın lütfen ben bir anneyim. İsteyerek evlenmedim. Düğünümüz yapıldı dini nikah yapıldı fakat resmi nikahı düğünden sonra yaparız dedi ama yapamadı ne kadar diretsem de bu benim suçum mu? O zaman hamile kalmasaydın diyeceklere de söyleyeyim benim hamile kalmam benim elimde değil eşimin elindeydi yapmayacaktık bir süre ama hamile kaldım işte ne yapsaydım aldursamıydım çocuğumu? Gidecek hiç bir yerim yok aileme asla gidemem. Kadın sığınma evine daha önce gittim berbat bir yer cezaevinden farkı yok. Üstelik eşim asla giderken çocuğumu bana vermez biliyorum. Anlayın beni gitmek zorundayım ama nereye... Belki sokakta yatarım Bi işe girerim belki orda yatarım bilmiyorum. Lütfen sizden tek ricam yazdıklarınızı tek tek okuyorum yeterince bitik bir haldeyim bana sadece dua etmenize istiyorum. Yadırgamayın yalvarıyorum.. 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımçın olsun canım . Kendi kalacağın yerini ve işini ayarla sonra ayrıl.
-Reklam-
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Nolur cocugunu bırakma nolur. Yıllar sonra o cocuk karsına cıkıp hesap soracak sana kimlerin elinde ziyan olcak sana bu kötülükleri yapan o pislik kocan cocuguna da yapar ne olursa olsun bırakmaya yavrunu
0 oy
(87 puan) tarafından
evladından vazgeçmek bu kadar kolay olmamalı bir anne için.  Televizyon programlarından yardim isteyebilirsin.  Pişman olacağın bir şeye kalkışma.  Bir anne evladına bakamazsa baba hiç bakamaz. Onun en çok anne sevgisine ihtiyacı var. 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,703 göst.
0 oy
4 cevap 539 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde SL (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,432 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 252 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (197 puan) tarafından soruldu

413,047 soru

12,435,613 cevap

45,796 kullanıcı

Kategoriler

...