Önceki postumu bilen bilir bilmeyen için de aşağıya bırakırım. Bu sebepten dolayı kaynana benmle yaklaşık 1 haftadır kuş ben her seferinde caya cagirdim kahvaltıya yemeğe derken gelmedi dün yine cagirdim esimde evdeydi gelmedi bende yukarı çıktım yeter dedim çocuk muyuz ne küsmedi gel çay icek diye. Konu ne alakaysa evin anahtarına geldi siz bana güvenmiyorsunuz evin anahtarını bana bırakmıyorsunuz ben sizi nasıl benimseyem ben seni gelin diye getirdim sen hep beni azalıyorsun eşimde dedi hala gelin diyorsun bi kızım diyemedim napacak evimin anahtarını vermiyorum fln dedi. Geldi eve akşam kaynatam gelince eşim kızımı aldı yanına cıktı orsa kaynana yine ortalığı karıştırmış esik eve geldi ama gözleri dolmus dedim 'ne oldi boşver dedi aradan yarim saat geçti geçmedi kapı çaldı baktım kaynatam kızım niye yukarı gelmiyorsun dedu bende annemle tartıştık bu sebebten o yüzden çıkmadık dedim git özür dile kızım annenden boule şeyler duymak istemiyorm derken kaynatam da mevzuyu evin anahtarına getirdi siz bize güvenmiyor musunuz niye vermiyorsunuz evin anahtarını dedi Eşimde ben anneme güvenmiyorum gereksiz yere olayı buyutuyo nehirin özür dileyecek bir yani yok nehire sen cirkinsin ben seni beğenmiyorum oğlum istedi diye aldım diyen bit anne benm karıma kim böyle diyemez bir kere gelip torunu sevmedi. Maddi yönden bırak manevi yönden bile beni batirma derdinde araba aldım fesatligindsn demediği kalmadı ben bi ev oldum napacak evimin anahtarını eve geldi de kapıyı mi açmadık dedi babamda kapıyı çarptı cıktı eşimde dedi bir daha gitmiyorsun yukarı çağırma yalnız kalsın evde dura dura kafasında kuruyo dedi annesi için ben çok üzüldüm gel çıkalım konuşalım dedim kabul etmedi biraz uzun oldu kusura bakmayin dünden beri hiç uyuyamadım. Araba mevzusu da söyle bizim arabamız yoktu kızım kav kere hastalandı kaynanam hep yolu gösterdi arabayı vermedi otobüsle gidin dedi Eşimde o sinirle benm bilezikleri bozdurdu kredi çekti araba aldı sonra dedi ki kaynanam elalem ne der babası arabayi suruyerek goturuyo oğlu mercedes e biniyo. Araba aldık bir hayırlı olsun demedi eşim maddi yönden sıkışık olunca sen dur bunlar iyi gunlerim daha çok sıkıntı cekeceksin kendini asma derecesine geleceksm diye diye eşimi çıldırttı
Ay bu ne böyle... Allah yardımcın olsun. Kayınvalideye yakın oturmak her zaman problem olur zaten.. Okurken ben sinir oldum gerildim sen yaşarken nasıl olmuşsundur
1,486,257 soru
24,298,596 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın