0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (290 puan) tarafından
Gecen sene buzamanlar nekadat mutluyduk kendim pskolojık sorunlarım vardı ama esımle kızımla neladat mutluyduk gözlerimizin içi guluyodu şakalaşırdık gülerdik eglenırdık sımdıye karsımdakı eşimmi duvarmı belli degıl oladar hissizleşmişimki eşime karsı 1 yıl olcak agıstosda benım ıcın kara ay cnku esime karsı herseyımın sankı bıttıgı alt ğst oldgmuz bir yıldır içimin kan ahladıgı nın basladıgı ay agustos nebileyim elimden geldikce namazımıda kılmaya calısırdım tesettürüme oturmama kalkmama ınsanları kormamaya kımsenın yuvası ıcın kötü bişry ostememeye calısırdım hep dua ederdim rabbim yuvama sevgi saglık namaz nasıp eyle dıye böle dua ederken bile tam tersi oldum ya içim kan aglıyo nıye böyle oldumkı paramparcayım esim seviyo benı ama ben sankı bı duvar oldum ona karsı bekledım bu durum gecermı dıye ama yok gecmıyo esimi cok severek evlenmiştik hıcbızaman sevgım bitmez asla derdım hoş suandada asla sevmıyorum yada sevıyorumda dıyemıyorum ahh bacılarım kafamda kalbimde darmaduman ne olacak böyle nasıl gıdıcek bu hayat eskı ben olmak ıstıyprum ama olmuyo sankı esımı sevmeme engel olan bısey var ıcımde ahh ah içimi dökmek şstedim  cokda uzun oldu hakkınızı helal edın hepnızden Allah razı olsun

7 Cevaplar

0 oy
(3,504 puan) tarafından
Böyle hissetmene ne sebep oldu 
(290 puan) tarafından
Eşimle alakalı hıcbısey olmadı bıanda ıcımde bıseyler koptu sankı
(5,354 puan) tarafından
Nazar olabilir sebepsiz soguma ise
(290 puan) tarafından
1 yıl olurmu ki nazar hiç duymamıstım bilgim yok oyuzden soruyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim sebebi ne seni uzecek bisey mi yapti esin
(290 puan) tarafından
Hayır hıcbısey yapmadı keske yapmış olsaydı sebebı bı deseydım baındw içimden bıseyler koptı sankı
tarafından
O zaman biri biseymi yapti da yoosa durduk yere oyke olmaz insan
(290 puan) tarafından
Blmiyorum vallahı blmıyorum bainda tepe taklak oldum esım gözümde bi hiç gibi resmn oladar severken sımdı tam tersıyım :(
0 oy
(21 puan) tarafından
Canım kötü bi sey mi yasadınız 
(290 puan) tarafından
Esimle o dönem hıcbısey yasamadık gayrtte mutluyduk ama ben böyle oldum
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Ne oldu ki kuzum:( Rabbım evinize bolcana huzur sevgi ve bereket versin
(290 puan) tarafından
Esim hiçbişey yapmadı ya keske yapmiş olsaydıda yaptı sebebı bı deseydım bıanda böyle oldum bianda :(
(1,953 puan) tarafından
Arada bende eşime karşı ole hissediyorum ama önceden yaptıkları şeyden dolayı unutamam ben.Acaba bole aranızda afedersin cinsellik veya sohbet muhabbet felan mi azaldı.ilgisi mi yok sana
(290 puan) tarafından
Önceden bızde cok sıkıntı yasamıstık ama ben takılmıyodum gecıp gıtmıstı hersey gayet mutlu huzurluyduk ama suan cok farklı içimde bi sıkıntı var eşime karsı beni yiyip bitiren anlam veröeıyorum :(
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Eşin aldatmamis uzmemis büyü yapılmış olabilir mi eve bı bak bianda böyle olması biraz garip geldi bana seni korkutmak istemem burda çok öyle şeyler okudum
(1,014 puan) tarafından
Üzüldüm senin adına eşinde çok üzgündür
(1,014 puan) tarafından
Sabah severken akşam böyle oldum demişsin gündüz kim geldi evine ondan şüphelenen
(290 puan) tarafından
Bikaç gün olıdu ama cok ızun sıre okunması gerek felan demişti bazı sebeplerden dolayı yarıda kalmıştı malesef :( esim cok uzuluyo alışmıstı benım ona sarılmama onu cok sevmeme sımdı tam tersıyım ya cok uzuluyo afallıyo
(290 puan) tarafından
ogum hasteneye gıtmıstık geldık ıkımdı vaktıydı kızımşa uyıduk uyanınca oladar kötüydümki içimde bı sıkıntı sonra esım geldı aklıma esımı artık begenmıyorum artık cırkın tarzı dusunceler geldı aklıma ve o andan berıdır böyleyim
(1,014 puan) tarafından
Sen hastanedeyken eve birisi girmis olabilir mi baska bisey aklıma gelmiyor çünkü
0 oy
(10,215 puan) tarafından
sevgin mi azaldı ki yada bütün sorunluklar sana mı kaldı ilgilenmiyo mu senle pikolejık destek alsa n
(290 puan) tarafından
Sabah cok sevrken akşam tam tersi oldum bıanda olurmu böle bişey :(
0 oy
(196 puan) tarafından
Geçen sene bu günler ben mutlu değildim postu okiyunca o günleri hatrladım
(290 puan) tarafından
Hayat işte her gelen sene giden seneyı araytıyo bacım :( senın derdin nedır anlatmak istermisin
(196 puan) tarafından
Yeni evlenmiştik eşimi tanıyamamışım her kavgada el kaldırıyodu bana ailesinin yanında eziyordu hakaretler falan.çocuğumuzda olmuyordu sonra nedense düzeldi birden bire çok şükür yok öyle huyları daha dövme falan.hayatımın en zor zamanlarydı hiç dövülmek ne bilmiyodum eşimden gördüm.hakkım helal değil tabi
(290 puan) tarafından
Çok yazık çok üzüldüm evlilik kapalı bı kutu gıbı karsımıza ne cıkcagını ne yasıcagımızı bilemiuoruz malesef :( sevgin nasıl peki esıne karsı
(196 puan) tarafından
Hayır canım sence sevgi kalırmı öyle şeyıerden sonra.sadece bilmiyorum eşim diye yürüyorum bu yolda bebeğim için qaliba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 335 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 233 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,215 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
0 oy
7 cevap 667 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Umutluanne (28 puan) tarafından soruldu