0 oy
1,839 göst.
Diğer kategorisinde (381 puan) tarafından
Artik gerçekten sıkıldım herkes bişey diyor ağzı olan konuşuyor biktim ya . herkes kendi bebeğiyle kıyaslıyor abi napayım ya yürümüyor konuşuyor dis çıkarmıyor. Ben istemezmiydim yapsin herşeyi ama yapmıyor her çocuk bir degil diyorum susmuyorlar. Bunu diyen de eltim yani. Kendi çocukları erken konusmus erken yürümüş erken dis cikarmis diye dalgaya aliyor artık bizi. 10 aylik olduk ama tik yok hiç bisey yapmiyor çok üzüluyorum. Laf sokuyorum da anlamıyor. Beni üzmek peşinde. 

64 Cevaplar

0 oy
(3,458 puan) tarafından
Ben 1 yaşında emeklemisim şükür bir sağlık sorunumda yok yatmayı severmişjm hala seviyorum☺️☺️
(381 puan) tarafından
Abhahhaha bende öyle
-Reklam-
0 oy
(2,293 puan) tarafından
Bnm kızımda 10 aylık 11 aylık olucak 1 maç hafta sonra ne dış ne bişey var bizde millet abartmayi sever boşver bacım canı nezamn isterse ozmn olusun 
(381 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Eltinin 10 aylık çocuk kadar aklı yokmuş der kaçarım 
(381 puan) tarafından
Kacma kiz gel buraya çünkü haklısın :)))
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Yaziyi tamamen okumadan herhalde 1.5 yaşında felan dedim daha 10 aylık ne bekliyorlar? Hangi bebek 10 aylikken yürüdü belki 100bebekten 5iancak. Kızım 8 güne 10 aylık olucak koltukta tutunup ancak siralar öyle bi yerden tutunmadan yürümez
(381 puan) tarafından
Bizde hiç bişey yok canım ondan sürekli laf sokuyor
0 oy
(6,744 puan) tarafından
Takma kimseyi canim agzi olan konuşuyor. Agizlari da torba degil ki buzesin. Benim oğluma da konusmuyor deyip durdular. Bunu söyleyenin de kendi torunu da ah uh diyor o konusma oluyor sanirim 
(381 puan) tarafından
Karga ya yavrusu sahin gorunurmus ya canım sana oyle diyende öyle goruyor demekki
(6,744 puan) tarafından
Aynen . Sen canini sıkma hepimize diyorlar ❤️
0 oy
(7,035 puan) tarafından
10 aylık benden ne bekliyor bu eltin kalkıp karşında göbek felan atmasınmi benim çocuklarında geç yürüyorlar 15 aylık oğlum var daha yeni yeni açıklamaya başladı kime ne 
(381 puan) tarafından
Kiz okula gitmesini bekliyor galiba
(7,035 puan) tarafından
Bir daha öyle bir şey derse kimse oğlumun keufinin kahyası değil canı istemiyor yürümüyor de geç şakayla
(381 puan) tarafından
Canim ciddi de söyledim onun amac benim moralimi bozmak
(7,035 puan) tarafından
Sende bozulma işte bozulsanda beli etme sen bozuldukva dahada üzerine gelecek
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Eltiniz bu kadar adar uğraşıyorsa sizinle, çekemediği bişey vardır,siz üzüldüğünüzü belli etmeyin. 
0 oy
(909 puan) tarafından
Erken diş çıkarmak 

Erken konuşmak 

Erken yürümek 

Bunların hepsi çocuğun gelişimsel özellikleri. Fakat her çocuk kendine özel, sana laf söyleyenlere kulağını tıka duymamazlıktan gel. Çocuğun süper zeka olsa bile kulp bulmak isteyen yine bulur. Senin evladın sağlıklı olsun gerisi boş. 
(381 puan) tarafından
Aynen canım teşekkürler
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Herkes kendi çıkardığına baksın benim çıkardığına diyeceksin keseceksin sesini !
(381 puan) tarafından
Kiz kesmiyor ki duymuyor bile beni
(1,327 puan) tarafından
Yüksek sesle söylemen lazim demekki
0 oy
tarafından
Çocuğunun boklu bezini sok ağızlarına bi daha konusamazlar
(381 puan) tarafından
Hahahahahhaha kiz alemsin
tarafından
Hakları odur bacım deli eder öyleleri insani
0 oy
tarafından
Uff bu insanlar niye böyle bilmiyorum ki benim de oğlum 13. Ayında dış çıkardı çocuğa bakmıyor musunuz dışı hâlâ yok dediler şuan iki yaşında azilar hepsi birden çıkmaya başladı tek tek değil birkaç tane bir srada çıkardı ne var olabilir yani. Benim oğlum kendini ifade edecek kadar konuşuyor kuzenimin çocuğu ucu geçti hala konusmuyo ama ben bişey demiyorum herkes bı laf atıyor

Oğlum ek gıdayı hep reddetti hâlâ çok az yer herşeyi eline alıp yemez çok kilo almıyor 11.500 kg yine görenlerden bazıları çocuğa bakmıyor musunuz yemek vermiyo musunuz benim çocuklarım o yaşta tombul tombul olurdu vs insanin gerçekten çok canı sıkılıyor ya
(381 puan) tarafından
Senin cocuguna kurban olsun öyle diyenler. Pis hadsizler
0 oy
(979 puan) tarafından
Bnm kızım da 11aylik olcak yarın okula yazdircam kız :) senin ilk çocuk mu canım 
(381 puan) tarafından
Evet canım ilk çocuk dur beraber okula yazdiralim :))))
(979 puan) tarafından
İlk çocuk da bnde öyleydim cnm smdi ikinci de takmıyorum hatta iki de üstüne ben katiyom :)
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Eltin huyunu çok iyi öğrenmiş seninle oynuyor resmen yapman gereken tek şey görmezden gelmek yok saymak isterse feristahi olsun sen sildinmi hiç bir hükmü yok demektir 
(381 puan) tarafından
Ay kiz hiç böyle düşünmemiştim ha haklısın
(4,425 puan) tarafından
Öyle tabi canım niye fırsat veriyorsun ki gorme duyma muhattap alma öyle bir davran ki gerçekten kendini yok zannetsin bi an düşünsün yani acaba görünmez mı oldum ben diye ")))
(381 puan) tarafından
Sağol kiz valla kulagima küpe ettim
0 oy
(493 puan) tarafından
Deseydin ya eee büyüdüler de ne oldu değişen birşey varmıymış
(381 puan) tarafından
Ahhahahaha Aynen
0 oy
(621 puan) tarafından
Benim kızımda aynı anlattığınız gibi her şeyi geç oldu 16 aylık daha yürümüyor bana da aynı şeyleri diyorlar takmıyorm ki onlrda fazla usteleyemiyor benden çekiniyorlar ve de eşimden daha 1 buçuk ay oldu üst dişlerini çıkaralı canım benim üzülme geç olsun güç olmasın 
(381 puan) tarafından
Aynen canım ben bekliyorum onlar durmuyor
0 oy
(711 puan) tarafından
Kız benimki yaşıni geçti daha yeni anne baba dede diyor cümle kuramaz ki 10 aylık bebek eltinde yani vuracan ağzına ıslak odunu 
(381 puan) tarafından
Ahahhahaha aynen kiz
0 oy
(501 puan) tarafından
Yani diş meselesini anlarımda be yürümesi konuşmasından bahsediyor s.lak . İyi aferin senin çocuğuna. Kadını strese sokup sinir etmiş.  Benim oğlum da 1 yaşından sonra dış çıkarmaya başladı ve hâla baba dede mama nin ötesine geçemedi. Napalm?
(381 puan) tarafından
Aynen canım her bebek farkli ama isine gelmiyor ya anlamaz
0 oy
(632 puan) tarafından
Oglum 15 aylik yurudu 19 aylik dis cikardi 2 bucuk yasinda konustu cok seviyorum onu iyi ki benim oglum b.k yesin konusanlar
(381 puan) tarafından
Aynen canım bizimkilerin tırnağı olamazlar
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Benimki de 10 aylık ne yürümesi kız emeklemiyor bile eltin fesatlanmiş
(381 puan) tarafından
Aynen canım bende burdaki yorumlardan sonra anladim gerçekten
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Aman takma onlar der ama kesin daha geç olmuştur da numaradan erken oldu bilmem ne diyorlar kimseyi takma valla doktor sağlıklı diyorsa çok şükür her şeyin zamanı gelince yapar
(381 puan) tarafından
Canim ona göre cocuklari süper zeka biz geri zekaliyiz
(7,375 puan) tarafından
Tabi canım hep öyledir zaten hiç takma valla görüyoruz

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 2,846 göst.
4 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy
2 cevap 176 göst.