Yine yorumları hayretle okudum.
Seninle evleneceğim vs sözler o yaşlarda normal olabilir. Roller, evcilik oyunları vs görülüyor. Cinsel organına bakmak istemesi onun sapık olduğunu göstermez. Arkadaşlar sapık muamelesi yapma demişler ama ben sizi anlıyorum sapık demiyorsunuz. Sapıklık değil diye de çocuğunuza bunu yaşatmaya hakkı yok. Ben küçükken kuzenim nereden gördüyse öpüşmeyi görmüş demek ben de görmüşüm veya o anlattı hatırlamıyorum. Nasıl bir şey diye merak ettik. Ben 4 yaşındayım o da 8 yani ikimiz de cinsel bir istekle yapmıyoruz tamamen meraktan. Öpüştük biraz iğrenç geldi, sonra evcilik oynarken babalar anneleri öpüyor normal diye öpüşüyorduk. Annemler bir gün farkettim ve bunun yanlış olduğunu söyledi. Şimdi yazarken çok iğrenç geliyor ama o an çocukça bir şeydi ve keşke olmasaydı. Bunları hatırlamak istemezdim. O kuzenimle görüşüyoruz abimdir yani bizde asla kuzenler evlenmez, kardeş gözüyle bakılır. Bir daha asla konuşmadık bunu ama keşke olmasaydı. Demem o ki çocuk da sapık değil, merak ediyordur. Kızınız da merak edebilir, bunu oyun yapabilir. Önemli olan sizin gözetiminizde olmaları ve bunları yapmamaları. Annesi aklı başında biriyse konuşun. O anlatsin oğluna, yazık çocuk da zor duruma düşmesin