Kızlar gerçekten bazen çok düşünüyorum ben mi tuhafım bunlar mı tuhaf anlamıyorum anlam veremiyorum..
Şimdi kızlar kayınvalidem sürekli yok işte şu sprial taktırmış kısır olmuş o iğne vurmuş çocuğu olmamış o hap içmiş düşük olmuş bir sürü şey anlatır ben muhabbete dahil olmak istemem bana göre çok ters bir büyüğümle heleki eşimin annesiyle bunlari konuşmak bı kaç kez konusunu açtı hep kalktım yanından konuşmadım neyse gelelim konuya şu an eşim korunuyor benim doğumdan sonra korkum oluştu kızlar sprial taktırmak istemedim o masaya oturup alttan muane korkutuyor beni eşimde korunmak istemiyo midesi bulanıyormus oda ayrı cins net neyse bende sağlık ocağında ebeyle konuştum iğne yapabilirsin ama git bı kadın doğum uzmanına muayene ol dedi öyle kaldı halen de gitmedim salgın var diye
Eşim dün geldi eve işte birden konuyu açtı annem iğne vurmayın diye bende çıldırdım sen nasıl annene anlatırsın diye oda yeminler etti anlatmadım diye kesinlikle inanmıyorum yok işte annem iyiligimizi düşünüyo bilmem kimin karısı yapmış hala çocuğu olmuyor falan ben haksız mıyım kızlar kayınvalidemin bu kadar ozelime karışması doğru mu oğlunu doldurup doldurup üstüme göndermesi bu benim bedenim benim kararım bunun hesabını neden kayınvalideme veriyorm bunun için onu neden ikna etmek zorundaym delircem ya evimde bi parça huzurum varsa da onlar yüzünden o da yitip gidiyo.