Kizlar bu gece sohbeti olsun :) kayinvalidenize tek ne kadar sıklıkla gider ararsiniz :) esiniz mi daha sık gider..
Senede 1 defa :D durun boğmayın beni taşlamayın :))
Hiçççç :D en sevdigim: )))
ayni mahalledeyiz canim :) riskli gebelik gecirdigim icin ben pek cikmiorum evden genelde esimle gidioz haftada 1 gidioruz yani :)
Tabikide esim daha sık gidiyo ben ayda bir falan gidiyorum :))
Senede bir kez o da bir hafta :D
Evimiz karşı karşıya çift daire her gün onlardayim
Evim annemle kaynanamın ortasın da ikisi de 1 sokak yakınlığım da eşim işe giderken hep anneme bırakıyor orada rahatım kaynanam da eşim izinliyken her salı biz de hiç gelmediği bir salı günü yok o gelince ben de kendi annemi çağırıyorum :D
Kayınvalidemle annem aynı mahallede oturuyo banada 15 dk mesafedeler çok yakınız yani. Ama bazen her hafta sonu bazen 2 haftada bir gidiyoruz eşim bensiz gidemez. Arada anneme geldiğimde çağırırız o gelir bize ama 1 haftadır ağrılarım ve yemek yapmama isteği yüzünden kaynanamda ikamet ediyoruz :)
Hic gitmeyiz bayramdan bayrama
Aynı evın ıcındeyız malesef :-)
Hiç gitmem numarası rehberimde yoktur
Haftada 1-2 defa giderim esimde fazla gitmez
Hiç aramam 3 senedirde evlerinin önünden bile gecmem
Eşim bnsz asla gitmez zaten koyde oturyr çok uzaklar bize ararsa ararım genel de aramaz onun buyuk gelini var yetiyor o ona
Biz neredeyse hiç gitmiyoruz yılda 2 3 defa ancak ama onlar bize 2 3 gun de bir gelirler çalışıyolar kayinvalidem kayınpederim kendi işimiz 8 de 9 da çıkıyolar onlarda evde durmuyo yatmak için kullaniyolar evi.. ama hiç sorun etmiyorum amaç görmek sohbet etmek hamdolsun seviyorum eşimin ailesini hatta artık benimde ailem
Ben Kayın validemle yaşadığım için her saniye görüyorum malesf canım ya :(
412,872 soru
12,430,690 cevap
45,663 kullanıcı