0 oy
1,310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 6 aylık bebeğim var hamilelik döneminde doktor yasaklanmamasına rağmen 9 ay boyunca belki 5 kere birlikte olmuşuzdur sorduğumda bebek var aramızda rahat olamıyorum gibi şeyler söylerdi doğum yaptım kırkım çıktıktan sonra 2 ay birlikte olmadık sonra 1 kere oldu şuanda haftada 1 kere anca oluyor neden böyle diye sorduğumda çocuk uyumuyor, yorgunum,bu saatte kim duş alacak gibi şeyler söylüyor.  Mesela dün gece afedersiniz teklif ettim bebeğim 11 de uyumuştu ben yatcam bu saatte duş alamam dedi zaten 1 haftadır dudağında uçuk vardı onu bahane etti e şimdi benim adet donemim geliyor 1 hafta ara vercez zaten önceki postumdan bilen bilir eşimden soğumaya başladım toparlamak için çaba gosteriyorum ama onda hicbir adım yok yoruldum yıprandım bebeğim olmasa 5 dk durmak istemiyorum 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sacmalik normalde kadin istemez erkek her harukarda ister yani esindd ciddi bir problem oldugunu dusunuyorum
(427 puan) tarafından
Yanlis düşünüyorsunuz erkekler her zaman istemez canim ve kadınlarda isterler teklifte edebilirler hep eşten beklenmez
tarafından
Bende öyle bilirdim ama ben artık gururumu ayaklar altına almak istemiyorum nereye kadar teklif edeceğim benimde bir kadınlık gururum var
(672 puan) tarafından
Bu doğru bilinen bir yanlış erkekler de insandır ve bazen istemeyebilir kadınlar erkeklerden daha istekli olabilir
tarafından
Ben hep çevremden öyle duyduğum için yada bana öyle  anlatıldığı için kendimi eksik hissetmeme sebep oluyor aslında dediginiz doğru
-Reklam-
0 oy
(18,688 puan) tarafından
Bilemedim şimdi.....
tarafından
Kesinlikle
(18,688 puan) tarafından
Ayyy ne bilemmm bişey diyemiyorum yasamadimm hiç 3 bebemdede hamileyken tamamda doğumdan sonra böyle olması
tarafından
Mesela siz üç çocukla birbirinize vakit ayılabiliyorsunuz değil mi insan isteyince herşey yapilir
(18,688 puan) tarafından
İsteyince herşey oluyo valla  eşin hepmi böyleydi bebekten sonrami oldu herkesin yapısı farklı canimmm sen yanas azcik diyecemde oda olmusss
tarafından
Bebekten sonra oldu canim
0 oy
(952 puan) tarafından
Canım eşinde bir sorun var ya. Bunun sen değil o düzeltir ancak
tarafından
Zaten artık çabalamak istemiyorum kendimi geri çekeceğim
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Eşinle bu konuyu oturup ciddi anlamda konusmalisin ya altında başka bı şey var ya da eşinin bı problemi var yoksa bir erkek bu kadar uzun süre kadindan ayrı kalamaz 
tarafından
Öncesinde düzgünce otur konuş
(3,504 puan) tarafından
Canım müsait bı zamanda otur konuş sorun mu var de açık açık söyle beni istemiyor musun de
tarafından
Tamam konuşacağım bir kere daha. Daha önce bu konuyu açtığında çok kez ama her seferinde aynı muhabbet bebeğim biraz akışına bırak üstüme gelme diye tepki aldım
(3,504 puan) tarafından
Baya da rahat yani Allah yardımcın olsun ne diyim bacım
tarafından
Amin :(
0 oy
tarafından
Erkekleri de anlamıyorum ha,her cefayi çeken kadın ama strese depresyona giren onlar.

Açık açık bi konuş canım, ben sorun etmiyorum hayatım sen neden böyle davranıyorsun de. Üslup çok önemli bak dik dik konuşma,huyuna git. İnşallah sorun düzelir canım 
tarafından
Işte artık sakın kalamıyorum çocuktan sonrada yıprandım ister istemez ses tonum yükseliyor gözlerim doluyor kendimi cirkinde  bulmuyorum ne var anlamıyorum
0 oy
tarafından
Valla böyle sorunların olduğunu burada öğrendim ben 18 senelik evliyim böyle bişey ne duydum ne gördüm çok değişik oturup ciddi ciddi konuşman lazım bence eşinle 
tarafından
Bende hep öyle bildiğim için psikolojim bozuldu bende mi sorun var diye kendimi yiyorum
0 oy
tarafından
Benimkine de geliyo arada takma boşver sen taktikca kıçı başı ayrı oynucak 

Ama şey yap bak seksi giyin hafif makyaj yap öyle yat 

Bir de dayanır iki de dayanır üçüncüye dayanamaz hülya dedi dersin 

Denedim gördüm:)
tarafından
Ay bu seferde noluyo sana diye gülmeye baslar dalga geçer diye yapamıyorum zaten artık ben teklif ettiğim için utaniyorum
tarafından
Kız boşver kendisini yok say
tarafından
Nasıl yok saycam kiz
0 oy
(427 puan) tarafından
Güzel ortam ve kiyafetle bir sürpriz yap derim yani bir çılgınlık yap
tarafından
Bir-kac gün sonra evlilik yildonumumuz o gün birşeyler yapsam güzel olabilir
(427 puan) tarafından
Bir ara loyadan cikmiyordum çok seksi camasirlar var tavsiye ederim canim :D mumlar yak yatak odanizi boyle güzelleştir bazen erkekler yasadigi bir sorun olur stresi kalkmaz o zaman anladın mı tam anlatamiyorum burada ama erkek robot değil yani çok yanlış anlıyor kadınlar erkekleri bence
tarafından
Çocuk uyanacak stresinden odaklanamiyor ben dert etmiyorum o dert ediyor sanki kendi uyutuyor. Dediğin gibi romantik bir ortam hazırlamakta fayda var uzun zamandır seksi iç çamaşırı da giymiyordum son kez adım atayım en iyisi
(427 puan) tarafından
Cocuk nerde odanızda mi uyuyor
tarafından
Hayır canım odasında uyuyor bu aralar çok sık uyanıyor o yüzden
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Eşin aynı ben.. Ama bu benim eşimden soğuduğum anlamına gelmiyor tabii ki.. 
tarafından
Ben soğuyorum çünkü normal zamanda da pek anlaşamıyoruz :(
(1,363 puan) tarafından
Oturup ciddi bi şekilde konuşun. Baktın olmuyor evlilik terapistine falan gidin. Ama sen konuş. O konusmuyorsa mesaj at cnm. Allah yardımcın olsun.
tarafından
Dikkate alacahim çok sağ ol amin canım
0 oy
(28,647 puan) tarafından
Sende uğraşma boşvet 
tarafından
Yıldım resmen hayat enerjim bitti
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ben takmıyorm bacm artk lendı bılır aynısı bende var haftada oluyo dıyosun kızım 11aylık oldu hala olmuyoruz oldugumz sayılıdır.tabıkı bu durum ınsanı sogutuyo ben acık acık konustum bana kocalık yapamıyosun ben senı ıstemıyorm bosanalm dedım ıstemedı agladı ettı duzelmeme yardm et ne gerekıyosa yaparz vs her konuda duzeldı sılkelendı yatakta hala aynı bende artk sadce kızımın babasısın bu saatten sonra sakın yanıma gelme ıstemıyormbkarı kocalık bıttı dedım sesı cıkmadı umrumda defıl benımde.takma kız bos ver valla zaten ısteksız oluyrdm canm yanıyodu enfeksıyon kapıyorm işime geliyor eskısı gibi istek fılan yok ona karsı.kızıma annelık yapıyorm.bak suan kızımla ben yatıyoruz o kahvaltı hazrlıyo bıze:)ama umrumda mı degıl koca olamadıktan sonra....
tarafından
Bende opme sarılmada yok canım. Şimdi içimde sevgi bitmiş. Arada sırada gelip yanağımdan makas alır sanki küçük cocukmusum gibi . O bile hoşuma gitmiyor. Sevdiğimde ilgilenseydi ugrassaydi ne bileyim. Şimdi ne yaparsa yapsın anlamı yok benim için. Oda farkında sürekli azarladigim için onunda işine geliyor. Zaten yanasmiyordu şimdi hiç yanasmiyor :D sonra biri sorunca benim üstüme atar kesin funda hep azarliyor yaklasamiyorum der :D 5 yıldır mi yaklasamadin hahahhh
(2,704 puan) tarafından
Bende o moddayım kuzzz hep azarlıyorum sınırımden yetersızlık hıssınden ofkelenıyorum oda sey dıyo karı koca degılız resmen anne cocuk gibi iş yaptrmaya calısan süreklı azarlanan cocuk modundayım diyo:))))
tarafından
Adam haklı cidden :D benim eşim onu bile demiyor okadar sohbet bile etmiyoruz siz yine iyisiniz :))
(2,704 puan) tarafından
Benım eşim agzı var dılı yok konusmaz zırla karsıma alıp konusurm
tarafından
Benim eşimde bana karşı böyle konuşmaz sohbet etmez tartisinca ağzı açılır kapanmaz. Birde anasına anlatır herşeyi anasıyla iyi sohbet eder benimle etmediği sohbeti onunla eder. Öyle bir adam
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Bebekten sonra haftada bir normal bence sende çok usteleme o isterse olsun yoksa zorla olmaz zaten iki taraflı bir şey bu
tarafından
Ben elimden geleni yapıyorum zaten bizimde bir gururumuz var
0 oy
(21 puan) tarafından
Ay aynı ben hamilelik ilişki uçuk... Ben yazmışım gibi. Eşim hep bunları bahane etti bir türlü anlayamıyordum ta ki eşimin telefonunu elime alana kadar..... Ben bi kenara bırakıp bambaşka pis şeylere tatmin oluyormuş. Belki seninki öyle değildir ama benimki hamileliği çocuğu uçuğu yorgunluğu hep bahane ediyordu aynı seninki gibi 
tarafından
Nasıl yani canım mastürbasyon yaparak mi
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Yani anlamsız bi durum 

Kendini geri çek bi süre onunla ilgilenme,süslen püslen otur bakalım ne yapacak
tarafından
Evet çok anlamsiz
0 oy
(2,198 puan) tarafından

Valla haftada birde iyi :) 

Ayda 2,3 ancak olanlar var çocuk kimi çiftin sex hayatına Daren vuruyo:)

tarafından
Oyu tarafından mı bakmam lazım sence
(2,198 puan) tarafından
Bak tabiki ama bebek öncesi aktif miydi bu durum
Eğer öyleyse zamanla düzelir
tarafından
Evet aktifti biraz benim kocam keyif düşkünü uykuyu seviyor o sebeple de çoğu zaman geri çevirdi teklifimi. Çocuk öncesi istekliydi ben demeden o derdi
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Erkegin istemesi gerek cok sacma esinde problem bar ve ciddi belki saglik acisindan problemi var uzun ara girmiş bi doktoromu gitseniz
tarafından
Bir problem olduğunu kabul edecegini sanmıyorum akışına bırak diyor
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayız endişelenme bence zamanla oturur 3 ay oldu doğum yapalı kız da 10 gibi uyuyor ama adam ondan önce uyuyor üstüne düşme bence kaçan kovalanır bende 40 tan sonra eski düzene dönmeye çalıştım baktım adam oralı değil bende geri çektim kendimi simdi o eski düzene dönmeye çalışıyor 
tarafından
Aynıyız vallahi adam çocuktan önce uyumaya gidiyor ben gün içerisnde daha çok yoruluyorum hatta bu yüzden çocuğun uyku saatini öne çekmeye çalıştım
(14,946 puan) tarafından
Zamanla düzelir inşallah kuzum çok üstüne düşme bakalım bide öyle dene
tarafından
Tamam canım inşallah
0 oy
tarafından
Sizde roller değişmiş bacım.

Normalde gece sürekli bebekle ilgilenen sensin. Senin demen lazım kim duş alacak şimdi diye.

Ama o söylüyor. Değişik yani.
tarafından
Evet kocam kadın ben kocayim:(
0 oy
(116 puan) tarafından
Cinsellik dışında aranızda sorun yoksa çok takılma canım bizimde çok sık birlikteligimiz olmuyor ama eşimin iş yerinde sorunları var işi de bırakamıyor cocuk var ev kira kafasına takıyor erkekler kadınlar gibi değil derdini birine anlatıp içini dökemiyor böyle durumlarda erkekler isteksiz olur çok normal aranızda normalde bir sorun yoksa başka biri olduğunu dusunmuyorsan üstüne gitme eşinin biraz rahat bırak kendini geri çek ama bakımlı ol hep kendine dikkat et bakarsın o sana yaklaşır 
tarafından
Hakli olabilirsin bu ara maddi sıkıntı da yaşıyoruz içine kapanik herşeyi anlatan biri değil biraz onun penceresinden bakmak lazım. Bakımlı ol derken mesela ne yapabilirim?
(116 puan) tarafından
Ben mesela evde pijama tarzı şeylerle pek dolaşmam canım kısa sortlarim vardır yada kısa eteklerim elbiselerim evde onları giyerim gogus dekolteli dar bi badi giyerim üstüme yada göbeği açık bisi giyerim iste saçlarımı yemek yapmiyosam toplamam mesela illaki bir rimel bir ruj sürerim güzel bir koku sıkarım evde böyle olunca adam dışarı pek bakmıyor zaten gerek duymuyor kiloma dikkat ederim mesela doğumda çok kilo aldım sonra 3 ayda 20 kilo verdim sen kendine ekstra dikkat et adam sasirsin noluyo desin mesela arkadaşların varsa çık onlarla dışarıda kahve iç çocuğunu bırak eşine biraz kafan dağılır hem kendine zaman ayırmak iyi gelir sanada canım
tarafından
Çok teşekkür ederim deneyeceğim
0 oy
(672 puan) tarafından
Haftada bir yeterli bence canım. Herkes sorun var demiş de bana sorun gibi gelmedi. Nasıl her insan yemek yerken aynı istahta olmuyor aynı miktar yemiyorsa cinsellik de öyle. Hani bir ay iki ay olmasa anlarım da haftada bir iştahı biraz az demek bu sorun değil 
tarafından
Ay içimi rahatlattiniz kendimi suçlamaya baslamaistim artık

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,170 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 642 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde e2000 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
43 cevap 1,311 göst.
0 oy