+1 oy
706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Eşim eskiyen bir şeyini atmak istemiyor. Geçenlerde pantalonlarını ayırdı giyip giymeyeceklerini. Ben atmak istedim izin vermedi. Kaldır kazanın altına lazım olur diyor. 10 a yakın pantalon dediğim de. Eve boya yaparken lazım olurmuş. Yeni bir mont aldım ona diğeri eskimiş diye onu bile dolabından çıkarmıyor. Evlendiğimizden beri tek attığı şey çorapları oldu. Ben ne yapacağım böyle.

Sizin de eşleriniz böyle mi

. Kendini. Böyle yaparak tutumlu sanıyor bir de. Ben israfçı oluyorum

43 Cevaplar

+6 oy
(2,584 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sormam ki ona kafama göre atarım heleki yenileri varsa eskiyi barındrmam 
(5,969 puan) tarafından
yani . haberinin ilmasi bile garip at gtsin voktan unutur onlari o
-Reklam-
+2 oy
(709 puan) tarafından

Ben hayatta sormam , atarım attığımı da söylemem :D farkına bile varmıyor 

+1 oy
(627 puan) tarafından
Aman kız ne soruyorsun birer ikişer atsaydın arada farketmezdi
(1,057 puan) tarafından
Öyle yapacağim
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Yaa benim esim de tam tersi malesef. Evde ne gorse atmak istiyor birilerine vermek istiyor. Gecen yil mont aldik bir tane. Bu yil baskasini aldi . Bu evde durmasin birine verelim diyo. 

Seninkide iyi degil ama malesef :(
(1,930 puan) tarafından
Ondan habersiz at kız o zaman . Gelsin görsün yok kiyafet :)
(1,057 puan) tarafından
En iyisi öyle yapmak
(787 puan) tarafından
Bu benim eşim alır beğenmez giymez yveririz kackere mont gömlek verdik
(1,930 puan) tarafından
Aynısı . Bin tane şey alir hic birini giymez. Bir tanesi var evlendigimden beri onu giyiyor 1 yil yani
(787 puan) tarafından
Yok uctane zorla tuttum:))
0 oy
(3,916 puan) tarafından
Ben dolapları duzenledigim de bakıyorum rengi solmuş sormadan atıyorum :)) iki üç tane saklarım lazım olur bir işte diye. Eşim de bazen der şunu at diye saklama huyumuz yok. Kayınvalidem öyle herşeyi saklar evinde ne ararsan bulursun çok iyi birşey değil 
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Hafiften yırt ara ara. Çamaşır makinesi çiğnemis dersin
(1,057 puan) tarafından
Ahaha iyiymiş bu
(16,443 puan) tarafından
Bunu yapmak yerine ihtiyaç sahibi birilerine verin sevap olur dua olur arkanızda
0 oy
(953 puan) tarafından
Benim eşimde dursun giyerim der ama ben eski olduğunu görünce o görmeden atıyorum 
(1,057 puan) tarafından
Ya şöyle aslında eski değil ama onun yaşına gitmiyor
0 oy
(7,714 puan) tarafından
Ben atıyorum direkt kaldır dediği çok oldu hiç aklına gelmedi attım hiç sormaz nerde diye. 
(1,057 puan) tarafından
Bende öyle yapacağım birer ikişer atsam iyi olur
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Benimkininde bekarliktan kalma bi montu var asla giymiyor ama birine vereyim diyince de yok diyor:) hatırası mi var hayırdır dedim ne alaka dedi. Dolapta duruyo öyle müzelik
(1,057 puan) tarafından
Benimkinin bir deri ceketi var lise döneminden kalma o bile duruyor hala.
0 oy
(4,245 puan) tarafından
Cok sukur esim biriktirmez ama babam atmaz. 15 20 sene onceki kiyafeti duruyo. Tamam temiz ama giymiyosun ki ver biri sebeplensin bari yok. Sadece giysi degil esyada atamaz kolay kolay. Ben bunun altinda psikolojik bi durum oldugunu dusunuyorum. Babam cok fakirlik icinde buyumus o sebeple kiyamiyo. Esinde de boyle bi durum olabilir.
(1,057 puan) tarafından
Eşim de öyle çok fakirlik çekmiş. Kıyamıyor atmaya.
0 oy
(1,862 puan) tarafından

Benim eşim de kızıyor onun haricindeki her şey söylemeden atıyorum kalsın yazıktır lazım olur falan diyor çünkü ama ben  fazla eşya sevmiyorum. Geçenlerde yatakların altına epey bir boşalttım attım bu sefer onu attırdım gözümün içine baktı bir şey diyemedi:D

(1,057 puan) tarafından
Bazamın altı savaş alamı gibi açmaya korkuyorum.
(1,862 puan) tarafından
Aç bacım temizle rahatla sen de;)))☺️
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Benimkinde de var bu taktik veriyorum babanlara ver yazın köyde iş yaparken giyerler (kayinpederim hersene 6 ay memleketine gider) posetliyoruz babasına mutlu götürüyor kayinnpederim kullanacaklarını alıyor kalanları pis is çıkarsa yapar atarız temizlikte uğraşmayız diyor.Herkes mutlu..
(1,057 puan) tarafından
Benimki bir deri bir kemik. Herkese olmuyor kıyafetleri
(1,057 puan) tarafından
Olsa versem keşke
(4,173 puan) tarafından
Haa benim eşim iri uzun boylu kayinpederim ve babam aynı kilo ve boylarda zaten gömlek hep kullanırlar iş yaparken büyük küçük takılmazlar
Pantolonlada ta valideler müdahale eder yafa kemerle vs idare ederler bahçe sulama sebzem meyve ekip bicme toplama pekmez erzak yapma vs her ne işleri varsa oldurup giyorlar benim valideler bile bu tip işlerde giyerler. Validelere teklif et köye gidiyorlarsa
(1,057 puan) tarafından
En azından sizinki işe yarıyormuş. :)
(4,173 puan) tarafından
Valla kişi kendinden bilir işi misali benim tavsiyem :)
0 oy
(5,310 puan) tarafından
Mesela kurbani kendiniz kesiyorsaniz o pantolonlar lazim oluyor kanli kanli yikamaktansa atar gidersin tarla bahceniz varsa koye gidiyorsaniz o eski kiyafetler lazim oluyor bizde yirtilmadigi surece atmayiz cunku kurbanda lazim oluyor köyde lazim oluyor 
(1,057 puan) tarafından
Köye gitmiyoruz. Tarla tapanla uğraşmıyoruz hiç. Kurbanı da kasapta kestiriyoruz
(5,310 puan) tarafından
Bir iki tane yok et yavas yavas canim copun kenarina posetle koy ihtiyaci olan alir ordan yada giysi kumbarasina at gitsin ama sonra fark eder mi olmadigini
(1,057 puan) tarafından
Etmez unutmuştur kesin
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Benimki tam tersi bir senelik 2 senelik hiç giymediği yeni şeyleri bile verir eşim atmaz kullanacak birine verir yada keser iş yerinde bez olarak kullanır
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Eşim der at  diye bende atarım bazı birkaç kiyafetcok  eskimedik çe  atmam✓herkesin huyu başka...
0 oy
tarafından
Kabaligi pek sevmiyor benm kocamda çok kotulerse atarız ama o kadar deglse biya işi beton işi yaparken giyer 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
2 tane pantolonu ayır gerisinin hiç sormadan at, erkeklere göre hiçbir şeyin atılmasına gerek yok
(1,057 puan) tarafından
Katılıyorum
0 oy
(4,067 puan) tarafından
Gizli gizli günlük çöplerin arasına sıkıştırıyorum isteyince bir türlü bulamadım nereye koyduysan oradadır deyip geçiyorum
(1,057 puan) tarafından
İyiymiş bu da
(4,067 puan) tarafından
Yoksa bitmez o kıyafetler
0 oy
(12,565 puan) tarafından
kayınbabam böyle, babaannesi de öyleydi. tarihi geçmiş gıdaları bile atmazdı. eşim öyle değil şimdilik, inşallah da olmaz. ama sormam madem giymeyecek evde yeri yok 
(1,057 puan) tarafından
Ay yok artık
0 oy
(15,631 puan) tarafından
Sormuyorum bile ona. Toplayıp kiyafet konteynerina atıyorum hepsini. Soruncada attım diyorum. 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,468 göst.
0 oy
3 cevap 355 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 877 göst.
14 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 512 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde e2000 (32 puan) tarafından soruldu