0 oy
1,157 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar merhaba 21 yaşındayım ve 3.ye gebeyim kızımın biri 2 yasında digeri 1 yasında bu gebeligi istemiyorum ama sonlandirmak da istemiyorum bakamiyacagin cocugu da dogurmak istemiyorum diyeceksiniz ki madem istemiyordun neden korunmadin inanin ki spiral taktirdim kanamam hic durmadi dogum kontrol hapi kullaniyordum ve geri cekilme yontemi yapiyordu esim o halde hamile kalmisim

51 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
Nasibi varmış tüpleride bağlatsan olacaktı demek kötü düşünme belki hiçbiri bakmıcakta bu bebek bakacak sana bilemezsn
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Masallah canım 21 yaş 3 bebek yasin erken olması bnce cok iyi büyüyünce cokta yaşlanmayacksin bu bnce iyi bisey ..Allah vermiş işte korunduğun halde aldırmaya düşünme sakın eğer gerçekten iyi anlamda korunduysan bu Allahin hediyesi canım 
0 oy
(446 puan) tarafından
Hap kullaniyordum demişsin peki hapı düzensiz mi kullandın acaba ondan mi hamile kaldin benimde 9 aylik bebegim 2.yi düşünmüyorum hap kullanıyorum bende ondan aksattin mı da hamile kaldin dedim
(1 puan) tarafından
Hapı falan düzenli kullanıyordum hiç bırakma aman 1 saat sonra icerim gibi yapmadim telefonuma alarım kurdum o öttükçe gittim içtim
0 oy
(979 puan) tarafından
Bu kadar şeye ragmen oldysa yapcak bsy yok... Annemin dediği gibi onun yiyecek ekmeği içecek suyu varsa her türlü olur
0 oy
tarafından
Seni benden iyi kimse anlamaz bende korunurken 3 hamile kalmıştım eşim aldır dedi aldırmadım hatta eşim randevu aldı kendisi gidip aldırcaksın diye ama ben rüyamda bi tane erkek çocugunu iki doktor önüne almış gel seni öldürcez diyordu çocuk elimi tutup anne beni bırakma diye yalvarıyordu rüyamı eşime anlattım oda çok pişman oldu vida aldır demedi ama testleri vermeye başlayınca bu down sendromlu olucak dediler bana aşdırırsan alalım dediler hayır dedim beni başka hastaneye sevk etti o hastanede de down sendromlu bu çocuk yukarı çık gebeli sonlandırdı dedi hayır dedim imza at çık dedi çıkarkende bayaaaaaann diye seslendi döndüm psikiyatriye git kendini hazırla dedi imtihanım bu çocuk dedim hiç bir yere gitmedim doğdu çocuğu yanıma koydular bi sıkıntısı varmı dedim yok annesi sağlıklı bi bebek dediler down sendromlu dediler dedim bazen yanılmalar oluyor dedi şimdi 1 yasında çok şükür Rabbim onun rızkınıda verdi hiçte zorlanmadık bakmakta bu günlerimize şükür birde benim bebeğin mama ile beslendi 
(1 puan) tarafından
Benim eşim hiç bir şekilde aldır demedi bende demedim bunu istemiyorum aldiralim falan diyerekten esim keske olmasaydi en azindan kizlar bi buyuyene kadar ama oldu kısmeti varmış dedi
0 oy
(832 puan) tarafından
Aman bacım ya birebakan ikiye bakan üçüncüye de bakar merak etme rızık Allah'tandır sen böyle şeylerin sıkıntısını yapma zaten korunuyormuşsun önlemini almışsın Ona rağmen olmuş hiç sıkıntı yapma Allah'ın izniyle birini yedirirken Diğerini de yedirirsin birini giydirirken Diğerini de giydirirsin Hiç canını sıkma ben de 24 yaşındayım üçüncüye hamileyim sadece hamilelik dönemim çok kilolu olduğum için ağır geçiyor onun dışında gerçekten bakarsın Allah gücünü verir sana sen niyetini halini tut
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Bişey olmaz Allah vermiş 
0 oy
tarafından
Aynı durumdayiz aldırmak için randebu bile aldım ama vazgeçtim şuan çok istiyorum doğmasını zamanla alisiosun düşünme öyle sende bidaha getirmezsn 
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Hapı tam saati saatine almadınız mi? Bazı günler atladınız mi? Nasip annesi artık bundan sonra çok daha dikkatli olursunuz 
(1 puan) tarafından
Hapı saati saatine günü gününe aldım
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Gerekli önlemleri almışsın ama olmuş demek ki o canin dünyaya geleceği varmış öyle düşün yaşın da küçükmüş kendinde çocuk sayılırsın Allah kolaylık versin

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 174 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ruya123 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Yagmur06 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 935 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu

408,969 soru

12,291,921 cevap