Benim şey
Çocukların 1 yaş doğum gününe kayınvalidem ve kayinbabayi davet ettik . Tutturdu diğer gelin oğlumda gelsin diye onlar farklı şehirde o arada biraz kırgınlık eşimde bende eşimin kardeşine
Neyse geldiler hep beraber .
İkixlerimin biri o sıralar diş çıkarıyordu çok huysuz hatta ateşlendi falan o gece diğer oğlum yabancılardan korkuyor kucaktan inmedi 2 gün boyunca onlar var diye . Geldikleri gün yemek yapamadım ben oğlanlarla yetistiremedim eşimde boşver onlar gelince annem falan da yardım eder yaparsınız dedi . Ben gittim mutfağa tek başıma yemek yapmaya saolsun eltimde geldi bende yardım ediyim diye çocuklar bir yandan ağlıyor eşim kaldı 2 çocukla kimseye gitmiyorlar falan ben yemek yetiştiriyorum. Kayınvalidem geldi mutfağa şey dedi diğer gelini için kızım çok yorma gelinimi o da misafir sonuçta diye beynimden vurulmusa döndüm . 2 çocuğum kaldı orda ben size yemek yetiştiriyorum kadının dediğine bak . Daha demesi gerekiyor ki sen çocuklarla ilgilen biz yapalım yemeği geldi oturdu yanımıza ağzımı açıp tek kelime etmedim ama nasıl içim içimi yiyor nefret ettim o an ondan normalde çok severdim kendisini. Aradan 1 yıl geçti hala aklımda dün gibi o sözden sonra ne arar ne sorarım koydum mesafeyi bayramda seyranda 40 yılda bir ararım .. sizin varmı böyle kötü anılarınız sizler nasil tepki verdiniz merak ettim