0 oy
2,042 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim şey 

Çocukların 1 yaş doğum gününe kayınvalidem ve kayinbabayi davet ettik . Tutturdu diğer gelin oğlumda gelsin diye onlar farklı şehirde o arada biraz kırgınlık eşimde bende eşimin kardeşine

Neyse geldiler hep beraber .

İkixlerimin biri o sıralar diş çıkarıyordu çok huysuz hatta ateşlendi falan o gece diğer oğlum yabancılardan korkuyor kucaktan inmedi 2 gün boyunca onlar var diye . Geldikleri gün yemek yapamadım ben oğlanlarla yetistiremedim eşimde boşver onlar gelince annem falan da yardım eder yaparsınız dedi . Ben gittim mutfağa tek başıma yemek yapmaya saolsun eltimde geldi bende yardım ediyim diye çocuklar bir yandan ağlıyor eşim kaldı 2 çocukla kimseye gitmiyorlar falan ben yemek yetiştiriyorum. Kayınvalidem geldi mutfağa şey dedi diğer gelini için kızım çok yorma gelinimi o da misafir sonuçta diye beynimden vurulmusa döndüm . 2 çocuğum kaldı orda ben size yemek yetiştiriyorum kadının dediğine bak . Daha demesi gerekiyor ki sen çocuklarla ilgilen biz yapalım yemeği geldi oturdu yanımıza ağzımı açıp tek kelime etmedim ama nasıl içim içimi yiyor nefret ettim o an ondan normalde çok severdim kendisini. Aradan 1 yıl geçti hala aklımda dün gibi o sözden sonra ne arar ne sorarım koydum mesafeyi bayramda seyranda 40 yılda bir ararım ..  sizin varmı böyle kötü anılarınız sizler nasil tepki verdiniz merak ettim 

89 Cevaplar

0 oy
(1,382 puan) tarafından
Bide şunu da dedi. Ben yeni doğum yapmışım beni hasta bakıcı sedyeye alacak eşim ile birlikte kaldırdılar kaynanam arkadan bağırdı oğlum sen bırak belini incitme karın kendi kalksn demesi çok zoruma gitti ölsem o mezara girsem gene unutamam 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki iyidir laf etmez hiç ama kızım yeni doğduğunda aşırı gazı vardı e tabi bende yedigime ictigime çok dikkat ediyordum ama annem kısır yapmıştı canım da çok çekmişti ve bir tabak yedim akşam kızım bir başladı ağlamaya susmak bilmedi kaynanamda bugün ne yedin de böyle oldu dedi kısır yedim dedim 

Zıkkım yeseydin dedi sgsgshshssjs 

Kirilmadim ama çok sinir olmuştum 
0 oy
tarafından
Oğlumun paralarını yedin bir durmdn ki dedi ( kaçarak evlndim ) 3yildr eşim görüşmüyor o laf için 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bi kere eşimle kayınvalidemin yanında tartıştık sonra ben tuvalete gittim. Arkamdan alırken bana sormadın çekecn şimdi demiş eşime. Eşim de ne kötülüğünü gördün her işini yapıyo herşeyine koşuyo sen onun arkasından konuşuyn dedi. Çıktık geldik eve sonra bi daha hiç bişey söyleyemedi benim için 
0 oy
(1,679 puan) tarafından
Seni zaten hiç istememiştim çocuk olmadan boşasaydı keşke seni demesi 
0 oy
tarafından
Eltim ve kaynimin bi kavgasıda benim gerçekten haklı olduğum ve bunun onun bide tüm sulalesinin bildigi bir sorunumu one atıp eltimin beni örnek aldığını söylemesi çok sinirlenmistim gereken cevabı vermiştim 
0 oy
(140 puan) tarafından
Ohooo canım ben yazsam buraya söylediklerini yaz yaz bitmez boşver hiç takma bir kulağından girsin öbüründen çıksın kendi bilir 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Or*spuuuu demişti.
0 oy
(245 puan) tarafından
Kızıyla konuşurken ay allahım o ne idi ki ona evlat verdin cck onun neyine kurban olduğum allahım falan dedi çok kirildim ama eşime söyledim 
0 oy
tarafından
Yaptığı tatlıyı yemek istemedim diye kilo almamak için yemiyosun da zaten almışsın alacağın kadar kiloyu dedi :D o sırada üç beş kilo fazlam vardı. 

Ay ama ben genel olarak seviyorum galiba ya
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Hangi birini söyleyim, içime dokunan ilk Nişan bohçasında eşimin eski nişanlısının kullanmış olduğu çeyizi getirdi. Bir daha zaten iyi olmadık ondan sonra ben soğudum. 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
İkizlerimden biri öldüğünde ömrü o kadarmış nasibi yok demişti ki o dönemler beni strese sokan bir numaralı insan kendisiydi ikinci kızımı dogurcagim zaman ne aceleniz vardı Zeynep buyuseydi dedi şimdi diğer gelininin çocuğu olmuyor diye söyleniyor bende gittiğimde banada diguruyorsun diye kiziyorsunuz onada diguramiyorsun diye laf ediyorsunuz dedim en son
0 oy
tarafından
Eşimle ikimiz şakalasiyorduk bende eşime dedim sen benim gibisini bulamazsın demiştim kaynanam değil de kayınpederim de evet senin gibi hastasını bulamaz sürekli hastanelerdesin dedi tabi ben cevabını verdim ama olsun yine de çok kirildim 

Bende dedim sizin araniza girip de sağ çıkanın anlından öperim demiştim siz insani verem ediyorsunuz ben evlendim sizin araniza girdim başıma gelmeyen kalmadı dedim kalktım gittim odadan cevap verdim ama işte zoruma gitti yinede
0 oy
(1,629 puan) tarafından

GELİNLİGİN AYNI KEFENE BENZİYOR  DEDI ODUR BUDUR AYARIM VE ODUR BUDUR OLSE EL ATMAM ESİM İCİN SUSTUM 

0 oy
(2,408 puan) tarafından
Ben böyle gelin istemiyorum demesi?
0 oy
(32 puan) tarafından
Yorumları okudum da ne Kaynanalar varmış ya.valla benimki melekmis onu anladım.10 yıllık evliyim çok şükür hiç bir kırıcı lafını duymadım 
0 oy
tarafından
Geçen memelekette idik eşimin arkadaşi da vardı eşiyle beraber kaynanam normalde severim allah da razı olsun ama bazı sözleri zoruma gider  işte arada olur deriz saygıdan bişey demeyiz  neyse eşimin arkadaşina bamya koydu  bana da sordu sizde yermisiniz sanada koyum mu dedi bende koyarsan yeriz dedim ama koymamış memleketten eve gelince akşam tatil bitince ertesi gün aradık konuşuyoz bamya koymamışşın bana anne dedim kalkıpda benle topladın mı o kadar da uzun boylu degil dedi hem milletin içinde sorup hemde  böyle topladınmı ettinmi demesi zoruma gitti 
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Senin yüzünden bebek yoğun bakımda yatti demişti.
0 oy
tarafından
Banada Bi kez göğüslerin pek büyük hazlanmıyom dedi eşimin yanında eşim bozuldumu anladı ben çık seviyorum dedi yastık kullanmıyorum artık dedi onun inadınada ikide Bi oynaşmaya çalıştı kaynanam tamam anladım rahat bırak artk dedi 
0 oy
(437 puan) tarafından
Gurbette yaşıyorum hamileydim memlekete gittiğimde kalp atışını duymamıştık doktora gidecektik almanyadan bacısı geldi gece ölsem unutmam yarın ne yapacaksınız diye sordu doktora gidecez cocugun kalp atışını duymaya dedim ayy ne gereği var önemli degil bacımın yarın  tapu işleri var noterde onu notere gotürün dedi bende neden benim cocugum önemli degil senin bacında benim için önemli değil sen gotür diyip kapıyı kapattım 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,120 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 807 göst.
0 oy
64 cevap 2,115 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,275 göst.

411,545 soru