Eşim beni görünce çok beğenmiş hatta benim resmimi hergun PC de açar bakarmis çok güzel kız diye çalışma arkadaşı dedi, baya bir peşimden koştu benimle tanışmak için araya arkadaslar falan soktu beni ikna etmek için neyse ben üniversite okuyordum o da üniversitenin Hastanesi'nde kendisi memurdu zaten neyse biz sevgili olduk evlenirmisin benimle bak evleneceksin diyip duruyordu ama ilk bulusmadan itibaren her bulusmasmada ben ciddiye almıyordum 4-5 ay sonunda benim Ankara'da sınavım vardı esimim memleketi aslen Ankara o götürdü beni sınava ,orda arkadaşlarına da demiş biz evleneceğiz diye çok şaşırdılar çünkü bir arkadaşı 10 yıldır sevgilisi vardı kız Nişan söz vs istiyordu o arkadaşı sürekli kaçıyordu nasıl ya dedi 4-5 ayda nasıl böyle karar aldıniz eşimde onu görünce ben anladım evleneceğim kız olduğunu dedi neyse sonra Nişan bir yıl sonra düğün yaptık kısacası tanistik 7-8 ay içinde nişanlandık eşim çok çabaladı ilk görünce benimle evlenmeyi kafaya koymuş o resminde öyle masum güzel bakıyorsun ki der bu sevilir dedim o günden sonra senden vazgeçemedim der kendiside baya yakışıklıdirda canım şans işte eşim bana aşık oldu bende tanışınca ona