0 oy
597 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bugun yine eskilerden konuştuk eşimle flört zamanlarimiz daha:)onun iş dışı benim okul dışı bütün boş zamanlarımızda görüşürdük. İş ve okul dışında da sürekli mesajlasirdik birbirimizi tanımak için sohbet ederdik vs.<3

Eşim ailesinin ilk torunu anneannesi polis akademisini kazaninca dedesinin ucu altından antika dolma kalemini ona hediye ediyor hatta diğer kuzenleri kıskançlık yapıp tavir almışlar. Dedesi bankada memurmuş o yıllarda onada o kalemi banka hediye etmiş üstün hizmetinden dolayı. 
Malesef eşim akademide kalemi kaybediyor. 1 hafta sonra anneannesinin vefat haberini alıyor bu olay onu cok sarsıyor tabi. 
Bunu anlattığında yılbaşına 1ay filan kalmıştı. Gidip bi dolma kalem seti aldım yılbaşı hediyesi olarak dolma kalemin ucunu altın alacak param yoktu o zamanlar öğrenciydim bi aylik bursumun yarısını harcadım altın alamadim ama altın kaplama yaptırdim. :)
Eşimde bana yılbaşı icin cüzdan almıştı hahahsjdjhs :D
Benim bu jestimden sonra benimle evlenmeye karar veriyor. <3
Yılbaşından 3 ay sonrada evlenme teklifi etmişti :)
Dolma kalem seti ve cuzdan hala duruyor. :) <3

25 Cevaplar

0 oy
(1,060 puan) tarafından
Bı çay içecektik konu nereye geldi derler ya öyle..

Eşimin iş yaptığı adam benim çalıştığım yerde yan dükkandaydi ben eski sevgilimden yeni ayrılmıştım o da gözlemliyoruz ben kendimi toparlayinca tanıştırdı bı çay için dedi 3 saat oturmuşuz bir hafta sonra sevgili 3 ay sonra nişanlı 8 ay sonra evli 1 sene sonunda anne ve baba olduk:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimki ben 16 o 17 iken dayisi ile kuzenim evlendi düğünde beni görmüş bu benim hatun olacak demiş. Sonra oyun sırasında eki çarpı laf ettim videoları izlerken de komikti nasıl oldu dalga geçtim falan ama istek attim yanlış oldu vs dedim konustuk öylece ilerledi evlendik:D

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bızım kıde mal alıyordu bızım akrabamin malını almaya gelmıstı benı gormus tamm bu demıs ozamanlar heyt be asıktı eteğimin dınındeydı öl  desem ölüyordu du simdi o beni olduruyor  ama keske 3 yıl oncesıne gitseydim cok degıstı esım cok 
0 oy
(5,122 puan) tarafından
Lise 1 de tanıştık 8 yıl sonunda evlendik 2 yıl sonra dünyalar tatlısı oğlum dünyaya geldi ♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 931 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tuesdayy (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 654 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Planks (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,186 göst.
29 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,408 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 562 göst.
18 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,756 soru

12,359,796 cevap

41,384 kullanıcı

Kategoriler

...