Geçenlerde kaynanam bana vurmusdu ve ertesi gün darp raporu almisdim. Akşamın da eşimi konuşmak için çağırmış annesi benmi onu demiş eşim de beni ve oğlumu seçmiş dediğine göre. Eve geldi eşyalarınısi hazırlayın gidiyoruz dedi ne demek gidiyoruz dedim evden kovulduk annemlere gidiyoruz dedi afalladim kaldıim bı sure .Sonra önemli şeyleri aldım annesi habire arıyor haid çıkın evden anahtarları da verin terlikle çıktım evden ve dört gündür annemdeyiz. Annemin evi müstakil hayvanları var eşimde sevmez kedi kuş vs. ama bebeğim sevdi alıştı evlendim evleneli ilk defa kaldım annemde ve inanır mısıniz evimde ki ocakda iki tencere ve kirli sepeti üstüne bulaşıklar vardi öyle acale çıkartildik çiçeklerimi bile sulayamadim . onun yüzünden düzenim bozuldu eşim geldiğimiz günden beri burda bir bardak su bile içmedi demin geldi 'isten' konuşmadan yattı gün içinde de konusmuyiruz ve tekrar ve tekrar yüzüğünü çıkarmış gelmicektim ama geldim dedi nys oğlumun da sünnet olması gerekiyor iki gündür zar zor çişini yapıyor derisi kapatıyor araştırdığım kadarıyla acil olması lazım eşim olmadan hastaneye yada klinik de olurmu tek yaptırabilirmiyim kovulan eve geri dönülür mü donermiydiniz