+11 oy
3,073 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından
Bi kaç gün önce yazmıştım kaynanam alttan muayenede illa bakacağım demişti doktora gittik sabah çıkın alttan muayene olacak dedi içeri bekleyin dedi kaynanam hayır bende duracağım dedi doktor olmaz mahremiyet var dedi kaynanam ısrarla ne mahremiyeti ben hariç görmeyen kalmadı kaç doktor gezdi deyince doktorum sinirlendi eşime dedi ki annenizi alın üst katta ki psikiyatr doktoru Ekrem beye götürün dedi... Koptum tabi belli edemedim o an sonra döndü sekretere cikmazlarsa güvenliği çağır deyince kaynanam sayarak çıktı...  Tabi şimdi küstü bize... Ben orada ona illa kal dememişim valizini hazırlıyor eşime diyor biletimi al ben gideceğim... Eşim bana laf söylüyor... Allahım nasıl bi aile anlamıyorum... Şimdi sinirden nasıl anlattım bilmiyorum ama paylaşmak biriyle rahatlatıyor.  

124 Cevaplar

0 oy
(2,550 puan) tarafından
Resmen kadınlar olarak doktorun kaynananı azarlamasini bekliyorduk:)))))
-Reklam-
0 oy
(362 puan) tarafından
Bu sapik kaynananla çocuğu aynı yerde tutma kadın lezbiyen mi ne ne merakliymis başkasının şeyini görmeye sapiga bak görmeyen kalmamis bende göreyim hay Allah'ın delisi senin kocanda tipik anacı lohusalik dönemini  gecirebiliyorsan annenlerle geçir bu aile bana hiç tekin gelmiyor ikisine de say şov sakın kendini ezdirme bulmuşlar sessiz sakin ezeceklerini sanıyor sapik zihniyetler 
0 oy
(43 puan) tarafından
Tövbe tövbe ne kadar meraklı görmeye Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Cehenneme direk. Kocanıda alsın heybesine. 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Valizini hazırlamakta zorlanıyorsa yardım et kadına yazık 
0 oy
tarafından
Doktorun ağzına sağlık 
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Afedersin bı kaynananin şeyine meraklısınada ne bilim çok acayip Dr azda etmiş bence
0 oy
(294 puan) tarafından
Helal olsun sana doktor 
0 oy
(1,360 puan) tarafından

Deseydin ya kız cehennemin dibine kadar yolun var. Hadi uğurlar olsun :D

0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ses etme kız gitsin de rahatla sende .içimin yağları eridi valla oh olsun . kendim laf sokmuş kadar mutlu oldum
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Hahahahaahahahhahahaa ben bu olayı doktorun çözeceğini biliyordumm ... Eğitimin gözünü seveyim. Canım ülkemin güzel doktorları :D
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Doktora anlattın mı peki kaynanan çıkınca sordu mu bu kadın niye böyle diye jsjsjsjs :D ne dedin
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Kız içinin yağları erimefi doktor öyle deyince:-D:-D:-D
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Kız içinin yağları erimefi doktor öyle deyince:-D:-D:-D teşekkür etmedin mi doktora
0 oy
(20,103 puan) tarafından
Gelininin seýini göremedi diye küsen kaynana da duyduk. Valla hiç yüz verme. Eşin de bu kadar hassassa madem doktorunu değiştir kadın doktora git. Çenesini kessin 
0 oy
(416 puan) tarafından
Kusucam artik yeminle b o k mu varmis neye bakacakmis mal
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Birak kız gitsin şuna bak çok  bu ne merak anlamadim gitti:D

0 oy
(1,752 puan) tarafından

Aç göster bari yazık manyakmı ne ya benim arkadaşn kaynanasıda açılman varmı yatds bakıyım demişdi:DAllah'ım akıl fikir versin 

0 oy
(430 puan) tarafından
Ne münasebet ya bune iğrençlik tiksinc bir kadinmis inanamıyorum senin oranı görüp napicak tövbe 
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Fizana kadar yolun var deseydin. Ne merakliymis tövbe tövbe ne Kaynanalar duydum da bunu da ilk defa duyuyorum 

İlgili sorular

+1 oy
123 cevap 3,304 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.

411,054 soru

12,372,769 cevap

42,537 kullanıcı

Kategoriler

...