0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
1 yillik  evlilikteki cinsel ilişki sayisi 4. Bana evlilikte cinselliğin önemli olmadığını, kadının herzamn hazır olduğunu erkeğin her zamn hazır olmadığını söyledi. Bir süre alışır diye bekledim, psikologa gittim, kendimde suç aradım,  cinsel yönelimi farklı mi diye düşündüm.  Bütün şifreleri bende herhangi bir aldatma şüphesi de görmedim.  O kadar bencil bir insandıki, 4kez ilişkiyede ben evlilik bu değil deyince , sanki lutfedermis gibi yaptı. Neyse artik bende unuttum. Dedimki iyi bir insan en azindan iyi bir ev arkadasi gibi oluruz.  Bu seferde köy baskısı,  anne baskısı yapmaya başladı.  Her haftasonu annesine götürmeye çalışıyor. Mecburmuyum kaynanamın annesine bakmaya, bir sürü teyzesi var .  Annesi bunalıyormuş. Ben bakicakmisim eğer onu seviyorsam. Onu da yaptım nenesinede baktım ama hep fazlasını istedi. Dayanamadım bırak bana kocalık yap dedim bu sefer yapmama nedenini bana bağladı. Annesine gitmek istemedigim için benden soğumuş. Oyuzden yaklasmiyormus.    Annesi beni bir kere aradı,ona dedimki, aramızda ilişki yok, oğlundan kaynaklı aşırı cinsel isteksizliği var, 2mizin doktora gitmesi lazım. Benim cazgır kaynana sessiz kaldı. Eşim de sen bana iftira attın dedi. Gerçekten bayılma durumlari olmuş, her ay düzenli iğne vuruluyormus doğruluğunu teyit ettim. Kendimce vicdan yaptım. Ailesi derin sessizlikte. Ama arkadan arkaya haber yolluyorlar, gelsin çok memnunduk diye. Eşimse beni dul kalmakla vuruyor, işte çok zorlanacaksin bir daha evlenemeyeceksin diyor.  İLLaki aranizda anne olan vardır, oğlunuz hakkında biri böyle dese kızmak için bile geline tepki göstermez misiniz? Benim kaynana ve görümce herşeye tepki verirler normalde. Susuyorlar. Yada esim madem ben iftira atıyorum niye boşanma davasını açmadı , ben acincada annen hemen barışırlar diye korkup seni avukatami götürdü diyor. Seni yaktı diyor. 2 aydır ayrıyız.  Bende açtım davayı.  Galiba cinsel yönelimi farklı.  Lütfen akil verin eşim tarafından hala duygu sömürüsüne maruz kalıyorum,  bayıldım , hasta oldum diyor.Ama beni bu sefer de evime değilde annesinin yanına oturtucak evimde oturma hakkimi kaybetmişim. Boşanıyorum kesinlikle, dava günümde belli ama kendimi*****k gibi hissediyorum, ailesinin sessizliği neden? Yada bile bile bir kızın başını nasil yakıyorlar,  bence kimse bu kadar sessiz kalamaz.
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(788 puan) tarafından
Canım hastalık olabilir el kızının başını yakıyor lar mademki rahatsız.evlilikde ilişki olmazsa olmaz bence sen yoluna o yoluna gitsin.kulagina gelen laflarıda boşver 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 436 göst.
20 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Evli .cocuklu3 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 394 göst.
22 Mart 2021 Aile kategorisinde Evli .cocuklu3 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 565 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Tvbmo (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 530 göst.
26 Ekim 2020 Aile kategorisinde Evramm (467 puan) tarafından soruldu

379,739 soru

11,367,732 cevap

34,850 kullanıcı

...