Okadar yoruldumki dinlenmekle gecmicek bı yorgunluk bunladim sıkıldım
İki çocuğum var 4 senelik evliyim ama mutlumuyum orası muamma ottan b.oktan kavga çıkıyor evde
Ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz yemek bir bugün büyük çocuğun karnını doyurcaktim kendi evimde doyurim dedim geldi niye yukarda yedirmiyirsun beğenmiyor sun sen onları derdin ne demeye başladı hiç bişey demedim bende çıktım yukarıya yedirdim çocuğu sonra çocuğu da aldı gitti saat 7 buçuk gibi hâlâ yok getir çocuğu ne halt yersen ye diyorum sanane diyor içiyor çocuk yanındayken bankada al git çocuğu nereye gidersen diyor (küçük oğlum iicn diyor ) biliyor gidecek yerim olmadığını git diyip duruyor gündüz hiç birseyimiz yoktu çok iyidik sirf evimde yediriyim yemeği dedim diye bunca şey büyük oğlana bişey almak için para isterim para yok diye kavga eder kendi içmeye para bulur okadar yoruldumki birgün çok iyi birgün pisliğin teki nereye kadar dayanırım bilmiyorum çok yoruldum bazen kıy canına ne olursa olsun diyor ama bu hayatın diğer tarafı var hem çocuklarıma nolur diye düşünüyorum tikandim kaldım