Hayat çok acımasız kızlar eşimin ailevi sorunlarindan öyle bıktım ki çıkmazdayım resmen. Onca yaşananlar dan sonra çok şey istemiyorum ki sadece biraz mesafe katmak istiyorum ama olmuyor kızlar olmuyor. Bıktım usandım keşke hiç doğmasaydim
Keşke dogmasaydim demeyin Allah a isyan etmeyin. Rabbim in imtihanı yaşananlar. Bazen öyle bi an gelir ki nefes alamayiz. Ama elbet feraha çıkacağımiz gün gelir. Sağlıkla yemek yiyebilmek ,yürüyebilmek bile şükür sebebi. Elimiz ayagimiz tutuyor buna şükür diyelim. Bol bol İnşirah suresi okuyun. Rabbim kalbinize ferahlık versin. Sorunlariniza derman olsun.
Seni bu kadar bıktıran ne bilmiyorum ama keşke bende olmasaydım keşke şuan bı sure yalnız kalabileceğim bı yer olsaydı boşver insanlar acımasız sen bu saatten sonra keyfine bak takma ben kendimede bunu çok söylüyorum ama yapamuyyapa salakligim işte ;)
Bende senin gibiyim keşke gidecek yerim olsa herşeyden uzak keşke evlenmeseydim çocuk yapmasaydim eşimi ve ailesini hiç tanimasaydim olmuyor ama bacım gidemiyorsun sorumluluklar var hayat şartları var gerçektende insanlar o kadar acımasız ki o kadar kötü zihniyetteler ki herşeyi her firsatta suistimal ediyorlar keşke insanlar bu kadar acımasız kalpsiz olmasalardi
Tövbe tövbe. Demek ki Allah seni böyle sınıyor bacım. Dua et namazını kıl azıcık ferahla
keske dogmasaydim demek Allaha isyan etmek. beni neden yarattin dmeek gibi summe hasa... hemen tovbeni et kendini soyutla.
ben rabbime dua ettim Allahim bana bi cock nasip et onu senin yolunda yetistiricem sana hayirli bi kul olsun diye yetistiricem dedim 5.5 aylik bebegimi kaybettim cok acilar cektim amw hic isyan etmedim rabbim dayanma gucu ver dedim agladim hep. yeniden dua ettim senin icin yrniden bebek istiyorum almak istiyorsan onu da al ama bna bebk nasip et diye dua ediyorum. hic bi zmn isyan etmedim rabbim ettirmesin.
1,499,534 soru
24,492,598 cevap
357,737 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın