Kizlar hepinizden allah razi olsun eşim düşmüştü hastaneye gttik devlete gttik bakmadi randevumuz yok duye bi tanidikta gastroentroloji bolumune gidecek demis oda ozelde vardi ona gttik 2 taneydi fis kesenler randevusuz almiyo konusun belki alir dedi gittik biri almadi digeride tmm acilden fiş kestr bakacam dedi acilden kestrdik herseyine bakti midede ülser var o kanamış olabilir dedi kesin bsyde soylemediler 2 gundur yatiyo hastanede bsy yemeycek dedi dr bugun süt icebilir dedi sadece süt takip ediyolar ama her ihtimale karşı ordan çıkınca bi üniversite hastanesine goturecem allah basa vermesin cok cok zor o dag gibi adami oyle yerde gormek beni cok etkiledi cok üzdü bazen tartssakta o gercekten cok iyi baba ve cok iyi bir eş allah başımdan eksik olmasin 2 gündür kardeslerinin hepsi toplanip geliyo buda beni cok mutlu etti dün bi cocuk gbi agladi hepsinin yaninda ölüyom zannettm diyo burdan kalkamam dedim diyo o anlattikca herkes agladi umarim bidaha olmaz kurban oldugim allah bidaha yasatmasin boyle seyler ins