Canım ben öğretmenim eşim evlendigimizde gunlukcu işçiydi. Ona rağmen evimizi dosedik beraber. Beni bir gün aç açıkta mağdur bırakmadı fakat evlendigim hafta annesi yaşamaya geldi hadi tamam.ikinci evliligimiz zaten ben alışamadım birde başımda büyük. Sonra ev birleştirdik asla kira ödemek istemediği için değil bunu bana söylese zaten ağzımı acmazdim. O ara gorumcem yeni doğum yaptı geldi anlaşamadık çıktım kaynanam vefat etti beni tekrar buraya getirdi gelmek istemediğim halde. Babası gelsin dedim başımla beraber ama gelmedi geldik buraya sonra gprumcem 1.5 yaşında oğluyla geldi benim kız 5 aylikti bende 2 aylık hamile. Kadın kendi çocuğu dahil hiç birseyw bakmıyor kendine bakmıyor, babası desen öyle Allain tuvaletine girip şu doymuyorlar, 4 5 ay banyo yapmıyorlar . Ben çocuk bak görümce var bende yaşıt ona bak babaya bak sürekli yemek iş coxuk bakma. Bu arada edim sirket kurdu o sene 4 aylık sezonu 230 bin kar ile kapattı düşün. Banyoya giriyorum kanlı külot, mutfağa giriyorum pis paşam temizleyip giriyorum çıkıyor dağıtıyor,elinde çocuk karnına kadar pişik altı doluyor değişmiyor bu dönemde çok yalvardım ev buldum çıkalım dedim dinlemedi asla. Özür dilerim açık açık yazıyorum hwrseyi ha birde kızım 14 aylıkken gorumcem defalarca vardı uyardım yapmaya devam etti boz kavga ettik hala mahkemeligiz. Sorun asla kira ödemesi değil o dönemde de bunlar birbirine bakamaz babama kardeşim bakamaz dedi ama 6 kardeşler ben mecbur muydum? Ben ev kızı olarak yetişmiş olsam,hayat standartlarım olmasa evet çekerdim belki ama ben hayatı görmüş yaşamış sosyal çevresi olan biriyim
Bak bir yaz ne çatıya tadilat yaptı babası,, ne bize yaptirdi benim evim diye. Yağmurlar başladı tepem akıyor, ben soba nedir bilmedim ev sobalı ısınmıyor bahçeli zaten heryer yıkım dökük yapmıyor. Çok canım burnuma tikildi. Bu kadarının zülm olduğunu düşünüyorum affedemiyorum