Öncelikle eşim değil.kendi sağlın ićin düşün kararlı ol.tabiki erkekler bakımlı kadınlara daha antenleri açık ilk evlendiğinizde zayıftıysanız muhtemelen bu yüzden gözüne batmıştır
Ben orta okuldayken 1.56 boy 70 kilodaydım.insanların olumsuz eleştirileri ergenliğe girmenin verdiği o psikolojiyle nasil zayıflarm dedim karşı komşum.beni her görduğünde bu kız bu yaşta böyle ilerde nasıl olur diyormuş
Hergün 3 litre su içmeye başladım ekmeği kestim ve her lokmayı 40 kere çiğnedim tabi egzersiz günde sabah bide akşam yapardım okuldan eve yolu uzatarak yürüyerek giderdim bol yeşillik yiyordum günde 2 bardak yeşil çay akşam 7 den sonra sadece içersem çay ama yatmadan 1 litre suyumu içerdim tabii burda önemli olan 40 kere ćiğnemek 2 ayda 55 kiloya düştüm bu seferde karşı komşumuz geldi sen hastamısın bu kadar zayıfladın dedi :)) bu çiğneme olayı benim için tam bi zayıflama kurtarıcısı
Hamile kaldım 56 kilo ile 70 kilo ile.doğuma girdim bebeğim 6 aylık olduğund ben 57 kilo olmuştum şuan 15 aylık ben 55 kiloyum hiç diyet yapmadım gitmeyen inatçı kiloyu sadece çiğneyerek verdim bunu deneybilirsin