0 oy
182 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından
Sezeryan sonrası 3. Gün kaynanam vardı 2 gün gitti tek başıma kaldım eşim işe gidiyor ama ben çok zor kucağıma alıyorum yerimden kalkmak çok zor eğilemiyorum yürümek bile çok zor bir tanede 3 yaşında kızım var onun istekleri yerine getiriyorum ağrıdan çok kötü oluyorum çok acısı var gaz sancısıda var kendimi çok yetersiz hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum nasıl kolaylaşır kızlar bu dikişler zarar görür mü daha kötü hale gelmeden bebeklerime nasıl bakabilirim 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hastaneden çıktığım gecesi tek kalktım,  çocuğumla kendim ilgilenmek istedim.  Annem de olsa kimseye muhtaç olmamak için hemen ayağa kalktım . Hastanede bile çok zoruma gitti çocuğumu kucağıma alamıyorum diye 
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Canm oturup kalkmaktan zıyade herseyi alabılecegın yukseklıkte tutmaya calıs ayakta durmak süreklı hareletlı olmak daha ıyı yğrğmek ıyı gelir cabuk ıyıleşir dikşler kucuk cocuk olması kötü olmş ıstegı bıtmez bırde taze bebek Allah yardımcın olsun kaynanan da cok durmus:(ne vardı bıraz baksa buyuk toruna 
(397 puan) tarafından
Evine gitti evinde ne varsa oturup yatacak burda kalsa biraz daha yardım etseydi keşke çok üzüldüm
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Bol bol evde yürü. Yürümek daha hızlı toparlanmana yardımcı oluyor.
0 oy
(769 puan) tarafından
10 gün annemde kalmiş olmama rağmen bebeğimle gece-gündüz hep ben ilgilendim. Doğum yaptığım gün bile annem yanimda kalmak istedi. Ben eşimle kaldim ve uyuşukluğum geçtiği andan itibaren sürekli kalktim. Dogru düzgün hic yatmadim. Evet zor,hic kolay degil ama 1 haftaya o agrilar baya geciyor canim. Ben hergun duşa giriyodum o cok rahatlatiyodu. Bebegide yukari tarafta tutuyodm dikis kismina baski yapmasin diye.
0 oy
(2,717 puan) tarafından
Bende doğum yaptığım gece hastanede çok zoruma gitmişti kayınvalidem çocukla ilgilendikçe. Hatta sabah hastanede kızım bende değil onda susunca dedim ne oluyor. Eve geldiğimizde eşim gece kayınvalidem ile kal istersen dedi ve ben kabul etmedim. Çünkü bir an önce kızımla bir bağ kurmak istedim. Çok zor oldu ama emin ol 1 hafta içinde biraz daha iyi hissedeceksin 
0 oy
tarafından
Canım hareket et yürü. Yürümedikçe ağrın da geçmez gazını da atamazsın. Yürüyeceksin mecbur
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Ahh canım geçmiş olsun seni nasıl tek bırakmışlar. Yakın olsam gelirdim yardıma 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 354 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
26 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Meryemasaf (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 357 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,471 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu

410,713 soru

12,358,048 cevap

41,224 kullanıcı

Kategoriler

...