0 oy
788 göst.
Diğer kategorisinde (11,402 puan) tarafından
Kizlar ,hep merak ettim ama cevremde hiç kaçarak evlenen yok size sorayım.kacarken elbet üzüntüsü çoktur ama heycanlandiniz mi yani korku filan oldu mu .bir de kaçarken hiç düşündünüz mü ya kabul etmezse ailesi beni aileme geri birakirlarsa sokağa atarlarsa filan diye.burda ne adamlar gördük evlenmeden annem kim karışır diyip evlenince annesi WC gitme dese 3 gün tutacak olan.yani baya şans işi.annesi istemiyorum derde o da uyup bırakır korkusu oldu mu

22 Cevaplar

+3 oy
(15,261 puan) tarafından
Aman hiç sorma deli cesareri valla. Şuanki aklim olsa asla kaçmazdim. Korku ve heyecan oluyor ama bu dediğin ayrintilari düşünecek kadar olgun olsaydim zaten kaçmamam gerektiğini bilirdim. 
(11,402 puan) tarafından
En azından barismissiniz canım sukur
(15,261 puan) tarafından
Evet geçte olsa bariştik çok şükür.
tarafından
Cok sasirdim senin kacmis olmana hani asla kinamiyorum her kacan akilsizliktan kacmiyor ama gordugum kadariyla yorumlarinda olgun oturakli akilli mantikli birisin ama kader bazen ustun geliyo demek ki
(15,261 puan) tarafından
Canim sen beni tanimadığin halde şaşiriyorsun. Etrafimdaki insanlar özellikle babam benden beklemdiği için uzun zaman konuşmadi benimle. Herkesten beklerdim ondan beklemezdim demiş. Bana çok güvenirdi. Dünyanin öbür ucuna bile gönderirdi. Erkek gibi kiz derdi herkes bana. Bende zamaninda büyük konuştum. Asla kaçmam derdim. Tükürdüğümü yaladim diyebilirim.
tarafından
Hayat iste her sey gelebiliyo insanin basina
-Reklam-
+1 oy
(50,748 puan) tarafından
zaten küçük yasta kaciliyo o zamanda böyle ince dusunulmuyo seviyo seviyorum mantigi yetiyo. normal evlenenler içinde aynısı geçerli evlenince hersey cikiyo ortaya
(11,402 puan) tarafından
Tabi ki öyle ama.normal evlenince kendin ettin kendin buldun demiyorlar. Yani baskı daha az
(4,962 puan) tarafından
Aslında birinin bişey demesi değil mesele, telli duvaklı ailenin rızası ile evlenmek marifet
(50,748 puan) tarafından
oyle de kaçanlara da mana bulmamak lazim evlatlarimiz var o an seviyorlar hersey toz pembe geliyo hersey Allah iyilerle karşılaştırsın. gorucu evlenip ailesi arkasinda durmayan da var kactigi halde dugun yapip çeyizini verende
(4,962 puan) tarafından
Kesinlkle mana verilmez Allah sasirtmasin
+1 oy
(1,745 puan) tarafından

Benım babaannem dugununu bırakıp dedeme kaçmış. Babannemle dedem birbirini sevıyorlarmış. Dedemgıl istemişler babaannemi ama vermemiş ninemin babası . Dedem askere gıdınce ninemi zorla başka biriyle nişanlamışlar.Ninemde dedeme mektup yazmış gel beni başkasıyla evlendırıyorlar düğün yapacaklar kaçır beni diye . Dedem komutana durumu anlatmış izin vermemişler . Dedemde bilerek kolunu kırmış mecburi izni vermişler . Dedem memlekete gelince ninemin düğününün ilk günüymüş .bizim buralarda düğün 3 gün olur. Dedemin geldiğini ninemin babası duyunca bu kız buna kaçacak diye ninemin kapısının dibine yatak sermiş gece orda yatmış ama ninem eskinin büyük bacalı ocaklıkları oluyor ya odalarda falan hani topraktan yapılıyor  ordan çıkıp kaçmış dedeme :):) 7 yıl küs kalmış ninemin ailesi sonra barışmışlar . Şimdi ikisi de rahmetli oldu nurlar içinde yatsınlar …

(802 puan) tarafından
Ne hikaye ama
(1,745 puan) tarafından
TRT de ömür dediğine başvuracaktım ama işte nasip olmadı :(
(11,402 puan) tarafından
Ay ne aşk hikayesi ya nurlarda yatsınlar
(1,745 puan) tarafından
Amin canım ❤️❤️❤️
(9,524 puan) tarafından
Aaa film konusu kız bu masallah insallah o zahmete degecek hayatlar yasamıslardır
0 oy
tarafından
O kadar ince dusunulse kacılmaz canım, anlık kararla kacıyorlar 
(11,402 puan) tarafından
Bilmiyorum canım başıma gelmedi .büyük konusmayim da aslada öyle bir durum olsada kacmazdim sanirim
tarafından
E valla bende aynısını soyluyorum, anamın babamın sevmedıgı adam da mutlaka bırsey cıkar gorusune sahıbım, bır de hepımız evlat yetıstırıyoruz gecesı gunduzu yok bu işin, sımdı kaçanlar bır suru sey dıcekler zor hayat ysadık cıleler cektık vs vs ama kımse gul bahcesınde buyumuyor kacmak ısteseydık bahane bulmak kolaydı
(11,402 puan) tarafından
Tabi lafı dedikodusu çabası.millet baya istiyerek kışkırtıyor kızın babasini
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Benimki bir anlık sinirli olmuştu o yani hiçbir şey düşünmüyordurm Ed etseler de umurumda değildi ama yani tabii ki de öyle değil �nsan sonradan çok pişman oluyor ama işte yapacak hiçbir şey olmuyor maalesef Allah'tan eşim kendini sevdirdi 11 yıldır çok şükür bir sıkıntı yok geri döndüğün zaman insan gerçekten daha daha pişman olur sanırım
(11,402 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum .şükür ki s bin eşin iyi cikanlardan
(3,676 puan) tarafından
Öyle çok şükür
(9,524 puan) tarafından
Ailenle aranız nasıl canım
(3,676 puan) tarafından
Ailemle de iyi kayınpederim falan hepsi iyi yani bir sıkıntı yoktur sadece arada annem laf vuruyor o kadar o da çok önemsemiyorum
0 oy
(18 puan) tarafından
Keske o zamanki aklım la simdi ki aklım bir olsa hayatta kacmazdjm ki zaten bedelini 6 yıldır ödüyorum cok pısman oldum ama is isten gecıyur 18 yasında hayat insana cok toz pembe geliyor 
(11,402 puan) tarafından
Kesinlikle canım.birde ben şuna inanıyorum ki evlenme yaşı 18 olmamali
tarafından
Bin defa artı 18 cok kucuk bır yas en az 20 en azzz bır de evlenme oncesı test yapılmalı, alkıl uyusturcu bagımlılıgı testı mesela
(11,402 puan) tarafından
Kesinlikle test olmalı.bu insan anne baba olabilir mi o psikolojiye sahipmi diye
(18 puan) tarafından
Cok haklısınz cahillik iste
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Ben değilde eltim kaçmış,bazen akraba ortamlarında millet laf sokuyor eltime oda inada' oh oh iyi yapmışım iyi yere kapak attım çok şükür diyor, ve pişman olmadığını söylüyor 9 yıllık evli ve 4 çocuğu var,bende anlamadim
(11,402 puan) tarafından
Ne diyim ki yavrum Allah bilir o da içinde neler yasadi
0 oy
(7,956 puan) tarafından
Bizim akraba kaçmıştı anlasamadilar bosandilsr olan çocuğa oldu babası görmeye gitmedi filan psikolojisi bozulmuştu binde bir iyiye düşer. Hem kaçıp onca çile çekip hem aile ahı almaya değmez bence 
(11,402 puan) tarafından
Bende bunu diyorum işte birde bu var
0 oy
(1,405 puan) tarafından
7 yıl sevgiliydik ailem abilerim bekar diye vermek istemediler kocam çok kaçalım dedi hatta ayrıldı kacmiyroum diye hemde ailemden ayrı yaşıyordum isteseydim ruhları duymazdi sadece babamı düşündüm o an napar diye ve kaçmadım sonra ailemle küsünce Bi de sağlık problemim  de çıkınca mecbur verdiler şuan 6 yıllık evliyim 13 yıldır berabrriz
(11,402 puan) tarafından
Hayırlısı böyleymiş canım.
0 oy
tarafından

Vermeselerdi kaçacaktim hatta kimlik yaşım küçük yazılmış tutmuyordu babama yalan söyleyip yaşımı düzeltmeye götürdüm adami:D Ben kimi kandırıyorum tabi,o gün götürdü beni kadın anlattı su su olacak diye,babam dedi tamam şimdi gec oldu müsait bi günde gelelim diye,aksam eve gidince anneme diyormuş ben onu götürdüm ama yasini falan düzeltmem kaçacak o biliyorum demiş:D:DSonra o inat ben inat en sonunda ben kazandım verdi kacmama gerek kalmadı ve yaşım hala 2 yaş küçük kimlikte sjsjjs

(9,334 puan) tarafından
Benimde 2 yaş büyük kimlikte gerçekte 94 lüyüm kimliğim 92 babaaanem böyle istemis
tarafından
Benim nufustaki dengesiz yanlış yazmis babam 2000 li demiş o 2002 anlamış,2002 de cikartmislarda kimligimi 2 yaşında iken ☺☺☺☺
(9,334 puan) tarafından
Kız ne güzel işte sevin;)
0 oy
tarafından

Sadece buluşmak için eşimin yanına gittim ama megersem o beni kaçıracakmış:ermm:

(11,402 puan) tarafından
Ana bu ciddi anlamda kaçırmak ha
tarafından
Vala öyle oldu çok yalvardım bağırdım çağırdım beni geri götur diye ama götürmedi baban vermiyor dedi vermez asla dedi yani dayanamiyodu deli olacakti artık kendine bişey yapardı eğer beni kacirmasaydi. Babamda çok inat etti vermedi birgün gelip bana sormadı kızım sen istiyormusun diye 6 yıl oldu evleneli hala Keşke o günü gitmeseydim kacirmasaydi beni diyorum hep bir eksiklik var içimde
0 oy
tarafından
Eşim dayımın oğluydu yani ailesini falan tanıyordum o konuda sıkıntı yoktu 

Ben babaannem ve dedemle kalıyordum beni okutuyorlardi bir dediğimi iki etmiyorlardı 

Benim babam ben küçükken vefat etti ve annem 2. Evliliğini yapmıştı bu sebeple babannemgilde kalıyordum 

Annemin ailesi çok iyi değiller yani abisi kayinpederim ben doğduğum sıralar çok büyük aile sorunları olmus dayımla karısının kanı kaynanam ve kayınbabam 

Dedemle babaannem eşimle ilişkim olduğunu öğrendiğinde resmen iki tarafta da kıyamet koptu beni okutmak istiyorlardı birde o aileye layık gormuyorlardi

Ama ben zaten esimin ailesiyle o konu yüzünden dayımın evine bir kere bile gitmedim 

Yani eşimle hiç kuzen gibi buyumedik hiç konusmuslugumuz falanda yok eşim Instagram'da yazdı öyle öyle konuşmaya başladık 

Sonra kaçtık benim yaşım çok küçüktü tabi biz gittikten sonra ortalık baya bir karıştı ben tekrar dedemlerin yanına gitmek zorunda kaldım yoksa eşim reşit olduğu için benimde yaşım küçüktü kaçırma yerine geçiyordu çünkü ben 18 yaşından küçük olduğum için devletin gözünde hiçbir söz hakkım yoktu 

Sonra iyice baskı yaptı dedemler bana okula bu yıl gondermeyecegiz öbür yıl göndereceğiz dediler ve ben bunu duyunca ne yapmak istediklerini anladım yani gaziantepliyiz dedem babaannem çok geri kafalı beni başkasıyla evlendirmeye bile dusunurlerdi o yüzden tekrar kaçtım 

Ve bu sefer evlendik şuan çok mutluyum annemle konuşuyorum ama dedem babaannem ve erkek kardeşim benimle hala konusmuyorlar 

Hamile olmama rağmen eşimle boşanıp tekrar yanlarına gitmemi istiyorlar hiç kabullenemiyorlar
(11,402 puan) tarafından
Onlarınki inat olmuş yavrum eski meselelerden bence
tarafından
Evet eski meseleler yüzünden boyleler sonuçta o hataları eşim yapmadı ailesiyle değil eşimle evlendim ama anlamıyorlar
Çocuğum olcak biraz yumusarlar belki dedim benim  masum doğmamış çocuğuma bile küfür ettiler bende sildim onları o yüzden kimse benim çocuğuma o kötü şeyleri diyemez
0 oy
(923 puan) tarafından
Şuan ki kafa olsa asla kaçmam heyecan arabaya binene kadar sürüyor ondan sonra pişmanlık ağrır basmıştı o kadar pişman olmuştum ki korkmak aklıma bile gelmemişti ailesiyle tanışıp onların aslında kendi ailemden Cook farklı olduğunu görünce kafamı duvarlara vurdum hele birde kaçtın diye sana yapılmayan herseyi kendi kızları evlenince yaptıklarını gördüm o zman öldüm ama suç onlarda değil benim salaklığım 
(11,402 puan) tarafından
İşte bunu diyorum bacım.simdi benimde iki evladım var.oglum hiç haberim yokken birini kaçırdım diye getirse ne yaparım vallahi bilmiyorum
(923 puan) tarafından
Valla sorunu oğlumda ara milletin kızına kan kusturmin anlamı yok :))
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Keşke kaçmasıydım ama kaçtım Facebook da tanıştık o zamanlar yeni çıkmıştı bu zıkkımlar konuştuk anlaştık geldi beni aldı daha önceden birkez geldi ikinciye kaçtık zaten ailesini görünce çok pişman oldum yaşamları herşeyleri farklıydı
(11,402 puan) tarafından
Biz gördük okadar arastirdikta taniyamamisiz .senin ne yaşadığını tahmin bile edemiyorum
(1,528 puan) tarafından
14 yıl içinde çok şey yaşadık çok şey gördük ama şimdi iyiyiz evimizi ayırdık çocuklar büyüdü yaş büyüdü falan filan işte şimdi iyiyiz allahım bozmaz inşallah
(11,402 puan) tarafından
Aman Allahım bozmasın bacım
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Genclik , bir çoçuk hayatıma girmek için çok uğraştı. Babam vermedi. Çok üzüldük ettik, aylarca uzak kalmaya çalıştık olmadı. Gel kaçalım dedi. Babamın asla barışmayacağını bilerek, hatta annemi döveceğini bile göz önüne alarak kaçma hazırlığı gördüm. Mühasebeciydim, tüm işçilerin maaşını erkenden hall etdim. Gitdim kendime üst baş aldım. Annemle üstü kapalı vidalaştım. Ve ondan ses gelmedi. Günlerce bekledim, en son kendim yazdım. Ben korkuyorum kaçmakdan, baban beni poliseşikayet ederse beni işimden atarlar diyr korkuyorum dedi. Gerisi ben kendimi kalp doktorunda buldum. Doktor üzüntüdrn uzak ol dedi.  Ama ona sende sevdiğine sahip çıkacak yürek yok dedim. Birde çukurdan bir sahne gönderdim. Bir kızı sevibte alamayacaksan, ismini aleme rüsvay eyleme diye. Çünki o tüüm çevreye duyurmuştu.
(11,402 puan) tarafından
Çeksin inşallah o da.********
0 oy
tarafından

Ben kaçarak evlendim canım merak ettiğin ne varsa sor söyliyim yargılayacak olanlar uzak dursun ben şahsen çok mutluyum böyle :)

(11,402 puan) tarafından
Ne bileyim kiz ilk gün için burulmadi mi
tarafından
Bizimki farklıydı annem gönderdi benı bavulumu fln annem hazırladı ahahaha eşim biletimi ayarladı akrabayız zaten evlendik ilk gunler çok heyecanlıydı guzl gunlerdi sonra evlendik çocugumuz oldu öyle
0 oy
tarafından
Kocama kaçtım ben ailesine değil onun ailesi istemedi hatta yalan söylüyorsun dediler sen o kadar adam değilsin dediler evlilik cüzdanını attık o zaman inandılar tek korkum kendi ailemle aramda soğukluk olmasıydı olmayacağını biliyordum ama yinede oluyor hafiften korku 
(11,402 puan) tarafından
Canım seninki demekki ana qgzinq bakan degil
tarafından
Asla ne annesi ne babası kimseyi dinlemez kendi bildiğini okur
(11,402 puan) tarafından
Şanslısın gulum
0 oy
(4,074 puan) tarafından
Yaptım bir sa.laklık kaçtım hemde 16 saat yol gittim tek başıma ulan adam ya kandırsa ya alıkoysa ne olurdu

Gerçi ailem sürükledi birazda bu yola ama düşmüşlerdi herhalde peşime

Allah'tan iyi biri eşim Rabbim başımdan eksik etmesin iki oğlu ile bol uzun mutlu ömürü olsun (arada sinir ediyor tepemi fıttırıyor ama olsundu☺️)
(11,402 puan) tarafından
Olsun yavrum her evlilikte oluyor sıkıntılar.
0 oy
tarafından

Kaçarken ailesinin haberi vardı ki ztn abisi ve enistesiyle  gelmişti kaçırmaya :D şükür eşim yönünden bi sıkıntım yok ama suanlik aklım olsa normal bi şekilde evlenmek isterdim 

(11,402 puan) tarafından
Aha kız kacirma çetesi kurmuslar seninkiler :D
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Ben kaçarak evledim eşimi çok sevdim ve gun geçtikçe de daha da çok seviyorum hergun bir önceki günden daha da çok seviyorum kaçtım 18 yaşında nikahı kıyıp da kaçtık ne giderken ne kaçarken ne o deftere imza atarken hiç bir pişmanlığım olmadı şimdi olsa gene aynı adama aynı şekilde kaçardim şuan 2 çocuğum var çok şükür sevdiğim adamdan öyle değişir değişiyor diyenler çok oldu ama biz hiç degismedik hep ayniydik hep aynıyız sevgiliykende evliykende aynıyız ama şunu da belirteyim 

Benim eşimin ailesi beni istemeseydi de eşim beni geri göndermeye kalksaydi ben kendi ayaklarım üzerinde dururdum kimseye minnetim olmazdı eyvallah edip de boyun eymem ezdirmem kendimi kendi hayatımı sıfırdan ayaklarımın üzerinde dura dura tırnaklarimla kazıya kazıya kurardım 

Önce insan kendine güvenmeli sen kendine güven ki karşındaki sana güvensin sen kendine saygı duyki karşındaki sana saygı duysun 

Lafımı hiçbir zaman hickimseden de esirgemem :D
(11,402 puan) tarafından
Ah yavrum o kadar zor ki sıfırdan ayakta durmak saçlarıma ak düştü benim 1senede
(1,246 puan) tarafından
Bende sıfırdan kurdum bana zor gelmiyor hiç bisiy

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 778 göst.
29 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Sevda Mehmet emir (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 863 göst.
13 Ocak 2022 Aile kategorisinde Elizin annesi (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 540 göst.
13 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 807 göst.
4 Haziran 2021 Aile kategorisinde Esrat (9,242 puan) tarafından soruldu

403,437 soru

12,086,398 cevap

36,377 kullanıcı