Gurbetteyiz 8 yıldır her görüntülü konuşmada bende konuşurum torunlarını görürler falan. Toplu WhatsApp görüşmesi yaparlar kaynana kayınbaba iki görümce de ayrı evlerde onlar da bağlı Neyse dün eşim gelsin de akşam bir mutfağı toplayım sonra hemen duşa atayım kendimi dedim bebeğe ve kızıma bakar bende hallederim dedim.
Yemek yedik içeri geçti kocam çocuları alıp aradılar baktım konuşuyorlar ne yalan söyleyeyim dün biraz canım sıkkındı yorgun keyfim yoktu yani. Bide yapmam gerekn o işler vardı onları hallettim duşa girdim banyoyu yıkadım çıktım hala konuşuyorlar sonra bebek durmadı eşim dedi sonra görüşürüz durmuyor kapattılar. Bugün kaynana normal aradı beni diyoki dün görüntülü aramaada seni görümedim de falan sesi de garip böyle, kayınbaba da gelin niye hiç görünmedi kamerada demiş. Doğru bir selam verebilirdim hatta bütün işim bitince arasakmı geri ayıp oldu diye düşündüm ama çocuları uyuttum geç oldu kaldı ama belki oğlunla tartıştım canım sıkkın veya başka bir şey oldu konuşmaya gelmedim diye özel aramasına şaşırdım.
Eskiden daha çok arar ilgilenirdim şimdi çocuk bebek var bide eskisi gibi değilim biraz bozuluyorlar bide üstüne dün bu oldu bilerek yaptığımı da düşünmüş olabilirler. Kesin kayınbaba bir selam verip napıyo sa yapsın diye söylemiştir kaynanaya
Siz eşiniz konuşurken mutlaka olur musunuz