Öncelikle kan değerlerin için sabah aç karnına ve akşam uyumadan önce yarım çay bardağı hakiki üzüm pekmezi iç. İmkanın varsa kırmızı et tüket bol bol ilik suyu iç. Benim de ilk sezeryanda değerlerim çok düşüktü acil sezeryana alındım daha sonrasında yoğun bakıma alındım orada kaldım. Tabii önce ilaçlar sonrasında pekmez ve doğru beslenme ile toparladım çok şükür şu an gebeyim ve hala pekmez içmeye devam ediyorum.
Ve eğer gebelik var ise düşünceniz ne olur bilmiyorum Allah önce sana şifa versin �nşallah sıkıntısız geçer diyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah diyorum umarım başka bir düşünceye girmezsiniz bu gebeliğinde kendine çok iyi bir doktor bul çok iyi beslen vücuduna çok iyi bak yani eğer gebelik varsa ve bunu da olmayı düşünüyorsan yapabileceklerin bunlar yani Allah'a havale edeceksin çok zor bir durum Allah yardımcın olsun inşallah.
Üzüm pekmezini et ve ilik suyunu eksik etme vücudunun kendine gelmesi için bunlar şart ve vitamin ilacı alıp kullan mutlaka. Gebelik yoksa dahi bile bunları mutlaka yap. Ve daha fazla korun.