Kızlar geçen komşularım bana geldi neyse benim giymediğim bir kaç şey vardı kilo aldım iki doğumdan sonra yeniydiler dedim onlara yakınlarına olan varsa vereyim bot da verdim hatta .bir tane kayinvladem nişanlı iken bana hediye pardesü almisti 4 sene önce ama spor model eskimeyen sık birşey ben hiç giymedim uzundu diye etiketi üzerinde duruyordu dedim komşuma böyle böyle sana yarı fiyatına satayım giydi falan eve götürdü hiç birşey demedi bende demek eşine sorup dönecek bana dedim ama üzerinden 1 hafta geçti hiç bir ses yok ben yazdım ezile büzüle utanarak çünkü anlamadığını onu da ona verdim sandı düşündüm attım mesaj gercekten öyle anlamış bedava ona verdim sanmış hiç duymadım dedi ..neyse dedim abla eşim eltime ver dedi vermedim şimdi sana böyle bedava verince sıkıntı eder yar fiyatına verim dedim ..ya suç sende üstünden bir hafta geçmiş ben onu yikadim ütüledim kestim şuan elim sıkışık dedim tamam sorun değil ne zaman olursa verirsin sıkıntı değil neyse bir zaman yazmadı baktım yazmış ya 300 lira ne senj ne beni abad etmez abiye hiç hayır hastenet lazım değil mi ben de canım sıkıldı ne biliyorsun hayır yapmadığimizi kendilerinin evi arabası var bizim evimiz kira yine de ondan bundan dinlemiyorlar utandım taam abla sorun değil giy dedim ama o hiç utanmadi .... geçen Dr benden 1 paket süt istedi verdim ondan da haber yok bende eşimde böyle şeylere hiç takılmayix asla ama bu kadın sanki bizi kullanıyor diyor bana çok kızdı eşim gidip gelip Konuşuyor 750 liralık montu gidip verdin elin kadınıa diye