0 oy
449 göst.
Aile kategorisinde (1,618 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidem beni hiç aramaz bende onu haftada bir falan ararım onların kafa yapısıyla benim kafa yapım çok farklı eşimde bende doğuluyuz ama benim ailemde örf adet pek yok onlarda çok baskınlar o yüzden çok fazla görüşmüyorum eşim de annesini babasini iki üç güne bir arar her sabah işe gitmeden uğrar ben annemlere gittiğim zaman kaynanam kayinbabam bana tavır alırlar yüzüme bakmazlar.

Bugün oraya gittik baktım kaynanam çok hastaydı girdim dip köşe evini temizledim yemek çay derken oturuyoduk birden eşime döndü senden hiçbir şey istemiyorum günde 3 4 kere beni arasan bana yeter diyo. Senden yiyecek eşya hiçbişey istemiyorum seninki de yarın büyüyecek ben o zaman seni görürüm dedi ağladı  kayinbabamda ordan dedi sende ara karinda arasin nolacak sanki dedi eşim de ben yoğun çalışıyorum eve zor atiyorum kendimi günde 3 4 kere nasıl arayim.. tamam ararim dedi kaynanama baktım şaşırdım şok oldum siz arar mısınız yani madem bu kadar üzülüyorsun sen ara benim için değilse bile torunun için ara demi yani

23 Cevaplar

0 oy
(11,215 puan) tarafından
Ay bu köstek kaynanalar beni benden alıo bide bayılsaydı keşke: D ben aramam oda aramaz kımsede bızi nıe aramıosunuz dmez sukur
(1,618 puan) tarafından
Yaa canım psikolojik baskı yapıyorlar eşime
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Yuh günde üç dört defa neymiş. Ben hiç aramam. Haftada bir yada iki haftada bir görüşürüz. Aramayı ikimiz de sorun etmeyiz. Ne konuşayım ben günde üç dört kere kadınla. 
(1,618 puan) tarafından
İşte eşim de onu söyledi nasil arayacam anne o kadar işin gücün arasinda dedi ama anlamiyor
(9,109 puan) tarafından
Aman ne diyim canım. Valla benim de iki oğlum olacak inşallah. Kimseyi de kınamak şey yapmak istemiyorum. Hadi günlük bir kere dese onu anlarım da sabah akşam da arayıp ne desin adam yani.
0 oy
tarafından
2 yıllık evliyim 2 kere falan aramışımdır herhalde ben aramam oda beni aramaz eşimde annesiyle haftada bir anca konuşur 
tarafından
Aynıyız bende aramam 3 buçuk yıllık evliyim oda ariyorfu baktı acmiyorum aramıyor 2 çocukla lavoboya zor gidiyorum 2 saat yalandan yere muhabbet etmek istemiyorum annemi dahi arayamiyorum vakit yok xociklsrdan
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Canim ne zaman isterse arıyorum onlarda öyle ararlar bazen ne biliyim bende uzatmam pek arayı aklıma gelince ararim eşimde pek aramaz annesini hep babasıyla konuşur genelde konuşursa.
0 oy
tarafından

Gunde 4 az ya bence sabahtan telefonu acin aksama kadar dursun acik gece yatarken kaparsiniz :blink:

(1,618 puan) tarafından
Anlayamıyorum bizde mi öyle ilgi bekleyeceğiz ileride. Çok garip
0 oy
tarafından
Aynı evdeyiz sırf gıcıkligina damarima damarima gidiyor kocam için bişi demiyorum ama benmde sabrım var. Güya meleği oynuyor iki yüzlü ya .ben biliyorum onun içini 
0 oy
tarafından

Hey yarabbiiiiiimmmmm :D kendini yerden yere ataydi kız bide :D bidahaki gidişinde çarşaf götür de gözyaşlarını ve Sümüğünü silsin :woot:

0 oy
(17,231 puan) tarafından
Günde 3 4 kere kendi annemi bile aramam ne alaka yani bana evladıymışım gibi davranmayan insanlar ısrarla anne baba hürmeti bekliyorlar hatta hatta anne babamızdan çok onlara hürmet edelim istiyorlar ya hayret ediyorum bende almadan vermek Allaha mahsustur diyorum kenara çekiliyorum 
0 oy
(13,613 puan) tarafından

Herkesin ailesi farklı canım 

Başliği cevaplim 
Ben bazen her gün max iki günde bir giderim kaynanama 
Gitmediysem ya ben ya o arar görüntulu 
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Mecbur kalmadigim sürece kaynanamı da kayinbabami da aramam kaynanm da beni aramaz eşimi çok arar ama 3 4 belki daha fazla hiç de beni sormaz ama kayinbabam arada arar beni nasiliz diye oğlunu her aradığında da gelin napıyor der 
0 oy
tarafından

Birde bayilaydin Feriha :D

(1,618 puan) tarafından
Bayilacakti biraz daha dursaydik
0 oy
tarafından
Sana karşı iyilerse seni ayırt etmiyorlarsa iyi davranıp ayrımcılık yapmıyorlarsa ara bence yaa sıkıştır iki dakika konuşuver ama bunu onlar istediği için değil kendi vicdanın için yap. Ama eğer ayrı gayrı yapıyorlarsa kıymetini bilmeyip nankörlük yapıyorlarsa arama sakın kısasa kısas yap bence. Mesela benimki de işi düşmedikçe aramaz diğer geliniyle daha sıkı fıkı o yüzden bende ona karşı mesafeliyim bir sohbet grubu var birkaç kez bana emri vaki yaptı gel müsait ol diye bende ben müsait oldukça gelirim deyip haftalardır gitmedim sırf onun emrine girmemek için. 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Anne baba olmak bu demek değil insan biraz çocuklarını düşünür herkes geçim derdinde koşturma derdinde kim nasıl arasın 3 4 defa bide calisiyomussun keşke cevap verseydin anne aramasamda aklindasin çalışıyorum elin işi nasıl ariyim okadar diye
0 oy
(3,523 puan) tarafından
Eşim hergün istisnasız arar hergün akşamları arada banada ver bnde konşym diyorum o kdar
0 oy
(14 puan) tarafından
Valla beni arayıp sorduğu yoktu ararsam arardı yoksa yok gelip gitmesi de yoktu bende ne gidiyorum nede arıyorum zaten heryer den engelleyip sildim numarasını 1 aydır da ne kapısını açtım nede aradım kendimi geçtim torununu bile görmeye gelmiyor napim ben oyle kaynanayı olsada olur olmasada eşimde gidip gelmiyor banada niye gitmiyon demiyor kafam rahat oyüzden 2. Hamileligim Bi kere arayıp ta halimi hatırımı sormadı rabbim herkese hayırlı kapı nasip etsin 
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Aram k9tu oldugu icin aramam k8mseyi aramam ne gorumcem ne eltim kolay kolay aramazlar ciddi bisey oldugunda ararlar en iyisi mesafe koymak araya
(1,618 puan) tarafından
En iyisi yaaaa cidden eltimle aramizda bi ev var her gün bendeydi çok sıkılmıştım artık bi mesafe koymaliyim dedim ve bir gün kizini okula birakmaya gitti oğlunu bana bıraktı geldiğinde aaa tabakların bende kalmıştı veriyim onları da götür kendinle dedim lafi ağzına tikadim gönderdim gidiş o gidiş o günden beri kafam rahat
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Ben kayinvalidede kızlarıyla günde 3 4 kere telefonda görüntülü konuşur arar benim eşimde haftada bir arar konuşur kaynana oğlum beni aralığı diye dertleniyo sizin hesap yani adam calisiyo günde 4 kere mola yok iş yerinde onu nasil arasın ne konusacakki arasa bile 
(1,618 puan) tarafından
Anlatabilsek bide
(2,467 puan) tarafından
Keşke canim  keşke anlamaya çalışıyorum tamam bende yaşlılığında evlendiklerinde konuşmak isterim arasınlar isterimde günde 4 kere nedir haftada bir arayıp hal hatır sorsalar yeter tekmil verir gibi hergun hergun ne gerek var
0 oy
tarafından

Kız olana kadar hiç aramadım. Kızım olunca da yüzünü gördüm şimdi hiçhiç aramıyorum :D

(1,618 puan) tarafından
Hahahahahahaha kaynana gelin birbirini sevmiyor ya dünyanın neresi olursa olsun
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Büyüklerin düşünceleri farklı oluyor. Arayıver canım. Bir tarafın eksilmez ya
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Eşim hergun mutlaka 1 kez arar bende haftada 3 kez bazen hergun 2 kez görüntülü konuşuyoruz aslnda ben değil kızım konuşuyor onun için ararlar 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 323 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 312 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 490 göst.
20 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Birdilektut (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,134 göst.