Kızlar kayınvalidem beni hiç aramaz bende onu haftada bir falan ararım onların kafa yapısıyla benim kafa yapım çok farklı eşimde bende doğuluyuz ama benim ailemde örf adet pek yok onlarda çok baskınlar o yüzden çok fazla görüşmüyorum eşim de annesini babasini iki üç güne bir arar her sabah işe gitmeden uğrar ben annemlere gittiğim zaman kaynanam kayinbabam bana tavır alırlar yüzüme bakmazlar.
Bugün oraya gittik baktım kaynanam çok hastaydı girdim dip köşe evini temizledim yemek çay derken oturuyoduk birden eşime döndü senden hiçbir şey istemiyorum günde 3 4 kere beni arasan bana yeter diyo. Senden yiyecek eşya hiçbişey istemiyorum seninki de yarın büyüyecek ben o zaman seni görürüm dedi ağladı kayinbabamda ordan dedi sende ara karinda arasin nolacak sanki dedi eşim de ben yoğun çalışıyorum eve zor atiyorum kendimi günde 3 4 kere nasıl arayim.. tamam ararim dedi kaynanama baktım şaşırdım şok oldum siz arar mısınız yani madem bu kadar üzülüyorsun sen ara benim için değilse bile torunun için ara demi yani