Kızlar görümcemin geçen sene doğum gününde ona panduf aldım hediye olarak kendime de alıcaktım ona da aldım ikimize aynı renk model neyse aradan 1 hafta geçti geçmedi bi baktım kaynanamın ayağında da aynı pandufun gri rengi sinir oldum valla hiç saklamıcam koca kadınsın git başka bi model bişey al.. bide dio sıcacık tutuyo bunlar ulan bunca sene kocaman mağaza orda duruyo ben alınca mı aklına geldi.. onun ayağında gördüköe valla benim kullanma isteğim kaötı şuan yeni bişey bakıyorum bulursam alıcam inşallah...neyse hadi geçtim bunu diyelim markete çerezlik tabaklar geliyo ya onlardan aldım eve bende gördü tabi kızıyla markete gitmişler ikiside kendilerine öyle tabaklardan almışlar bide gösteriyolar gelde gıcık olma... Balkonlarımıza katlanır cam yaptırdık gitti o da yaptırdı hemen... Kış geldiğinden beri doğalgaz yakmazlar o yüzden bizde yukarı çıkmıyoruz çocuk hasta olur diye beyse geçen bi şey oldu çıktım ay bide be göreyim benim girişteki halıların aynı rengi farklı modelinden almış normalde çok cimrilerdir vallahi ama iş böyle şeylere gelince hemen alır eder kendisine... Aldığım herhangi bişeye veya yaptığım bi yemeğe tatlıya güzelse asla güzel olmuş vs demez gider aynısından yapmaya çalışır ben onun evinde beğendiğim yemeklere çok güzel olmuş ellerine sağlık derim hatta tarif istediğim bile olmuştur. ha birde şu var geçen sene oğlum doğdu ben resmini falan paylaşıyordum buda gitmiş eşimin bebekliğini sosyal medyada paylaşıyo bunu ablam falan da görünce tuhafına gitti az çok anladı durumu :) Şimdi siz söyleyin beni kıskanıyo mu acaba diye düşünmekte yanlış mı düşünüyorum sizce