Kizlar kayin validem le annem kavga etti benim evimde bebegi yikamak icin gelmislerdi .
Kaynanam yikadi annem de bakıyordu kaynanamin yikayisina
Kaynanam yikadi duruladi falan annem Kaynanamın elinden cocugu almaya çalıştı .
Bacaklarindan tutup sallayacakti cocugu agzina burnuna su gittiyse ciksin diye . Kaynanam cocugu vermedi sıkı sıkı tuttu annem de versene cocugu falan dedi kaynanamda aman yok kalcasi falan cikar daha kucuk oyle sallanmaz dedi cocugu havlusuna sarip göğsüne bastırdı
Annemde ben uc cocuk buyuttum hepsinde aynisini yaptim noldu cocuklarin kalcasimi cikti dedi
Kaynanam bisey demedi sonra annem yuksek ses ile ev dolusu bagirmaya basladi esimde evdeydi
Şu annene bisey söyle beni delirtmesin falan diyee ev dolusu bagirmaya basladi esim anneme tamam otur konusalim anne falan demesine ragmen annem hala bagiriyordu kaynanam da iceride cocugu giydiriyordu .
Annem ben gidicem birdaha beni cagirmayin ben bisey bilmem cahilim falan dedi . O sırada kaynanam cocugu giydirip bana verdi emzirmem icin mutfaga gitmis anneme hareket cekmis seni boğarım beni delirtme gibisinden elleriyle hareket yapmis annemin uzerine yurumus .
Ondan sonea annem daha fazla bagirmaya basladi .. v.s v.s sonra opustule baristilar falan
Burda kim hakli kim haksiz allah icin