0 oy
1,875 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kayin validem le annem kavga etti benim evimde bebegi yikamak icin gelmislerdi . 

Kaynanam yikadi annem de bakıyordu kaynanamin yikayisina 

Kaynanam yikadi duruladi falan annem Kaynanamın elinden cocugu almaya çalıştı  .

Bacaklarindan tutup sallayacakti cocugu agzina burnuna su gittiyse ciksin diye . Kaynanam cocugu vermedi  sıkı sıkı tuttu annem de versene cocugu falan dedi kaynanamda  aman yok kalcasi falan cikar daha kucuk oyle sallanmaz dedi cocugu havlusuna sarip göğsüne bastırdı  

Annemde ben uc cocuk buyuttum hepsinde  aynisini yaptim noldu  cocuklarin kalcasimi cikti dedi 

Kaynanam bisey demedi  sonra annem  yuksek ses ile ev dolusu bagirmaya basladi esimde evdeydi 

Şu annene bisey söyle  beni delirtmesin  falan diyee ev dolusu bagirmaya basladi esim  anneme tamam otur konusalim anne falan demesine ragmen annem hala bagiriyordu kaynanam da iceride cocugu giydiriyordu . 

Annem ben gidicem birdaha beni cagirmayin ben bisey bilmem cahilim falan dedi . O sırada kaynanam cocugu giydirip  bana verdi emzirmem icin mutfaga gitmis anneme hareket cekmis seni boğarım beni delirtme gibisinden elleriyle hareket yapmis annemin uzerine yurumus .

Ondan sonea annem daha fazla bagirmaya basladi .. v.s v.s sonra opustule baristilar falan   

Burda kim hakli kim haksiz allah icin 

69 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
Kaynana haklı şu durumda ama en güzeli her işinizi kendiniz yapın kimseden yardım almayın kavga da çıkmaz 
-Reklam-
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Annen haksız net
0 oy
tarafından
Bu saatten sonra kim çocuğu yikasa diğeri gönül koyacak ona göre gardinizi alın. Kendiniz yıkayın bebişin kırkı cikmadi mi ki hala. Ben 40 çıkar çıkmaz aldım kaynananın elinden. O günden beri kendim yıkıyorum 
0 oy
(600 puan) tarafından
Ay benim babannemde sallar öyle ayaktan tutup boyu uzun olsun diye :) hepimizi o yıkamış . Ama yine de riskli bi durum . Bazı çocukların zaten doğuştan rahatsızlığı oluyor ve hemen belli olmuyor yürüme zamanı gelene kadar . Ben olsam bende ters döndertmezdim. Kaynanan haklı. Annende orda bozulmuş vermedi benimde torunum diye. Kaynanan ne hakla seni boğarım diye üzerine yürümüş o senin annen sonuçta . Anneme böyle davranilmasina musade etmezdim . Sonradan duysam da o kaynananin cevabını verirdim . Kaynanda bu konuda haksız .
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Tabiki de net kaynanan haklı 
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Maalesef kaynanan haklı canım minicik çocuğu sallamak ne 
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Ay Meltoş kusura bakma güldem. Kaynanan haklı canım. Sallamamak lazım.  Kadın snirden çıldırmış boğarım demiş. Of neyse barıştılar bebeğe zarar vermeden
0 oy
(987 puan) tarafından

Kac yasinda annen ergen gibi davranmış. Kaynanan az bile yapmış. Sabırlı kadin demekki:D

0 oy
(18 puan) tarafından
Benim de annem ve kayınvalidem yıkadılar ve annenizin yaptığı şeyleri 20 sinde veya 40 yapılır benimkini öyle olmuştu hem eski insanlar vardır bir bildikleri diye ses etmedim bişey de olmadı çok şükür hemen ayağından tutulur çok az hafif şekilde abartılı değil öyle olur burda bebek kaç günlük o da önemli kim haklı konusunda gelirsek annen hakki bence ne demek vermiyor torun sadece onun değil 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 446 göst.
3 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 469 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 578 göst.