Ayparstugba kimsenin kaynanası değilim ☺ Rabbim öyle kaynana olmaktan da muhafaza eylesin bizleri..
Kubraumut benim niyetim seni kırmak yada şahsına arsız demek değildi. Öyle bi haddim de olamaz zaten. Sadece o davranış şekli arsızlık demek istedim. Belki sen eşine bu şekilde tavır sergileyebiliyorsundur rahatça ama herkese bu aklı vermen çok yanlış. Kız gidip senin dediğini yapsa belki sonu çok kötü yerlere gider bu olayın. Herkese paldır küldür her şey söylenmez. Kız diyor zaten sesim çıkmaz, çıksa da ben suçlu olurum diyor. Evet ben de çok istememe rağmen o süpürgeden alamıyorum şu an, biz de paşa torunu değiliz normal geçinen bir aileyiz elhamdülillah. O kadının yaptığını asla savunmuyorum ama eşi bunu kabul etmiş ve almış. Bu kız napabilir ki gidip kapıya dayanıp süpürgeyi ver demek akıl işi mi? Valla kıza neler yaparlar neler derler. Haklıyken haksız olur.. Zaten iyi insanlar olsaydı bunu yapmazlardı.. Arsızla arsız yüzsüzle yüzsüz olunmaz, Allah'ın adaleti de asla şaşmaz, Allah'a havale etmek lazım.. Başka yapcak bişey yok. Ben olsam böyle yapardım hiç çirkefleşmezdim ama kendi ihtiyaçlarımı da bebeğimin ihtiyaçlarını da asla kısmazdım. Böyle alırdım intikamımı kocamdan ☺
Kubraumut ayrıca zor zamanlar geçirmişsin elhamdülillah atlatmışsın Rabbim tekrarını yaşatmasın her zaman hayırlı bol bereketli helal kazanç versin evlatlarına hayırlı ömür versin hakkını helal et ❤