dun de bahsetim esimle cocuklariyla sorunum var okuyan olmustur ila ben onunla konustum karsima alip tatmin edici bi sekilde konusmadi. bosanmaya karar verdim ben. bosandimda devlet magis bagalar mi acaba dul kadina ben esimden hic birsey talep etmicegim bana uzak allaha yakin olsun
Neden talep etmiyorsun. Kendin için değil ama o çocuğu tek başına yapmadın. O bebek için eşinin ödeme yapması gerek. Reşit olan kadar.
Yasin daha cok genc. Ole hem anne olmak hem baba olmak kolay degl . ALLAH yardimcin olsun ama gurur yapipta ise bisey beklemiorm nafaka istemiyorum gbi konusma. O onunda cocugu ve cocuguna manen olmasada maddi anlamda bakmak zorunda ve sen onu nie ödullendirip kendini cezalandiriosun ki birak ödesin o dusunsun nasil odiyecegini sen aylik gelen parana bak cocuguna bak..
Annen istemiodu sanki dgru mu hatrliorm ?
Eşinden çocuğun var mı
Çocugu tek başına yapmadın canım hakkını ara bence
Dul parasınuı ben hiç duymadım sanmıyorum da ayrıca nafaka alman gerek eşinle anlaşamayabçlirsin çocuğun için ihtiyaçları için alman lazım devlet sana değil çocuğa veriyor o parayı zaten bence evladının rızkını kimseye bırakıp mutlu etme.
Sosyal dayanışma dul maası baglıyo ama onunla gecinemezsin 500 yada 750 lira ya var ya yok diye biliyorum yanlış degilse internetten bakabilirsin yada sosyal dayanısmaya gidebilirsin. Eşinden hic bisey talep etmemek gibi bi hata yapma versin nafakasını cocugun var sana muhtac gurur yapma kesinlikle al sonuna kadar hakkini
Kesinlikle nafaka al çocuğun için çocuğunun rızkını kimseye bırakma canim Allah ondan bulsun sen gbi kiz bulmuş bide sahip cikmiyo pis adam ay çok sinirlendim bn olsam donuna kadar alırım
Almazsan yaptığın hataları tekrar etmeye devam edersin çalışırım. Diyorsun da nasıl çalışacaksın mesleğiniz nedir dışarda hayat kolay değil Türkiye ekonomisinden suan haberiniz yokmu sizin insanlar işten cikarilio keza deneyimli eleman degilsin hem hamilelik hem çalışmak o kadar kolay değil ben bile.hemsire iken elimde mesleğim var iken çalışmiyorum suan malesef hayat toz pembe değil suan hamile olduğun için kimse seni ise almaz hadi.doğum. sonrası 2 ay sonra başla ama bu çocuğun ihtiyaçlarını kim alacak bu süreçte bunun hastalığı var bilmem neyi var sonra başka birisiyle tanışıp kaçınılmaz bir evlilik olacak tekrardan hatalar serüveni devam edecek lütfen mantıklı düşünün devlet maaş bağlamaz niye baglasin yaşınız kac sizin daha dul maaşı verecek
Canm ne ara bosandın biz dun konusmadıkmı
Cnm Ben senin esine diyecek Kelime bulamiyorm cunku Kelime israfi cocuklara gelince baba neki cocuklarda o olsn bende 18 yasindayim 3 senelik evliyim 3 aylikda kizim var esim 20 yasinda bazen diyordum esim nasil insan huylari ters senin esini gorunce sukur ettim annem hep derdi ikinci evliligi yapmak hem zor hemde 2 ci evlilik yapmis damla anlasmak daha zor Allah yardimcin olsn hicmi duzlme yolu yok
Anlamadım dün okudum yaşadıklarını ama ne ara konuştum ne ara boşandın hiç inandırıcı gelmedi en acil boşanma davası bile bir gun sonra oluyor saat veriyorlar en yakın arkadaşım avukat o söylemişti o da anlaşmalı boşanma
1,491,976 soru
24,379,094 cevap
348,590 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın