Öncelikle lütfen beni gercekten anlayanlar yorum yapsın..
39 aylık ve 16 aylık iki tane oğlum var. Spiralim vardı bu ay geciktim test aldım yaptım iki çizgi cıktı gebeyim yani. İki oğlumda aşırı yaramaz ve hicbir destekcim yok yalnız bakıyorum eşim hiç ilgilenmez cok cabuk bunalır sıkılır büyük oğlum sürekli küçük oğlumu döver yani kısacası hersekilde yalnızım. Birde bunaltırlarsa cok bagırır cagırır cocukların hastanesi yemesi içmesi üstü başı karnı burnu hersey tek basıma bana ait. 24 yaşındayım cok zorlanıyorum hem ev işi hem cocuklar yemek falan derken gün nasul bitiyor bilmiyorum. Gebeliğimde normal bir gebelik olmuyor bünyem zayıf iki oğlumu da ayılıp bayılarak doğurdum 9 ay boyunca hic ayaga kalkamıyordum hep baş dönmem göz kararmam vardı o zaman kaynanamgille oturuyorduk. Simdi ayrı evdeyiz tek başıma 3 cocuga nasıl bakarım hicbisey yapmasam bile illaki Bi yemek pişmek zorunda veya bayılıp kalsam iki cocuk evde ne olur aglamaktan mahvoldum kalktıgım gibi yatana kadar hic oturmuyorum zaten aldırmayı da hiç istemiyorum ama bakamamaktan korkuyorum cok cıkmazdayım kızlar ne yaparım nasıl ederim yalnızım çok yalnızım. Eşimde bu arada bakmadığı gibi sürekli eve gelince hizmet bekler gece yatana kadar hasta olsam bırakır gider işi varsa hic halden anlayacak birisi değil cok kötüyüm :(