Kızlar iyi akşamlar. Çok doluyum dökmek istedim. Bugün eşim olacak köpekle tartıştık sebepte şuydu ailesi özellikle annesi ve babası kocama benim için hep el kızı onu dinleme sakın gibi öğütler veriyor. Sevmiyorlar kızıma da yalandan ilgi gösteriyorlar görünce de neyse bugün pazara gidecektik kocam dedi anneme bırak dedim kadını ne zamandandir görmemiş durmaz orda diye sustu tamm dedi tam kapidan cikicaz gel kızım bi bakalım neneye bakıp gelelim dedi gitti hemen döndü kızı orda bırakmıştı bende kızdım niye bırakıyorsn diye bunu dedim diye boğazıma yapıştı duvara vurdu beni sonra hakaretler etti senin Allah'ını ecdadını bilmem ne ne yapim. Seni öldürücem elimde kalacaksın diye. Bende ailemi aradım bana böyle diyor tehdit de ediyor diye bizimkiler dön dediler valizimi gizliden komşum sağ olsun indirdi arabasına koydu kuzenim yarın gelip beni buradan alacak walizi de o komşudan alicam. Avukatı da aradım sabah ilk işin darp raporu almak olsun dedi gidip o raporu alıp ailemin yanina dönücem. Ya biz ne kadar tartışırsak hep bana dediği şey s.ktir git babanın evine çocukta yok sana falan. Hep böyle ailesine asla laf söyletmez ama beni her zaman tek seferde silmeye razı oluyordu. Şimdiye kadar şiddett yoktu oda başladı artık ve bunun sonu kötü gidecek benim ayrılmam lazım