Evet hanımlar olayı kısaca anlatmak istiyorum size bir nevi içimi dökmek için yazıyorum
Depremden 1 hafta önce kayınvalidem gorumcemin yanına gitti gorumcemin oğlu ameliyat oldu
Bizde altlı üstlü oturuyoruz kayinvalidemgille 1 hafta kayinbabamla ve 2 kaynimin yemek gibi ihtiyaçlarını karşıladım yeni doğmuş bebeğim olmasına rağmen neyse deprem oldu sabahına bu yılan kadın geldi kızının yanında kalmak istiyordu kayinbabam çağırınca zorla geldi
Bizim evde kahvaltılarını ettiler çıktılar yukarı
Benim koltugumun altında bizim şahsınıza ait pompalı tufegimiz var baktım birden kaynım pis ayakkabilariyla kapıyı vurarak geldi ev mahfoldu silahı almak istedi kavga etmiş heralde birisiyle koltuğun üstünde 2 aylık bebeğim vardı ve koltuğun önündeki orta sehbada ısıtıcı vardı bu bebeğimin olduğu koltuğu birden açtı birden tuttum çocuğu bağırdım vurdum kovdum evden ısıtıcı halının üstüne düştü hali yandı komple
Size soruyorum sizin cocugunuza böyle yapsalar bağırıp kıyameti koparmazmiydiniz üstüne halınızı yaksalar çocuğun koltuğun üstünde olduğu belliydi görülmeyecek gibi değildi
Ben bağırdım kıyameti kopardım sonra kaynanam olanı dinledi eşime dedi bunu annesinin evine bırak dedi eşimde bende cildirdik senmi karar vercen buna dedim
Neyse ben yaklaşık bir buçuk haftadır hicbiriyle konuşmuyorum çocuğun yüzünü gostermiyorum
Bana yemek gönderiyor 10 yaşında bir tane daha kaynım var
İnsan böyle kavga ettiği birisine neden yemek gönderir ben büyüden şüpheleniyorum yemeğe büyü yapılır mı çünkü kadın beni sevmiyor ve ayrilmamizi istiyor 2 aylık bebek olmasına ragmen
Eşim evde olmuyor gece 10 da geliyor işten ona göndermiyor
Eşim Nisan ayında askere gidecek bende eşyaları bugünlerde kolileyip annemin yanına gidecem zaten askerden gelince hemen gidecez bu evden
Asıl sorum yemeğe ayrilmamiz için büyü gibi şeyler yapılır mı