Genelde eşimle ılgılı hıc post acmıyorum oyle cok tartısmayız sukur tartıssak da 5 dakıka suruyor ben küs kalamıyorum ama bu aksam resmen atıştık
Eşim bugun gece calısıyor aksam 6da gıttı, bızım kızımız sagolsun dag kecısı gıbı sabah 8de gece 10a kadar aralıksız zıplar pesınden kosturtur, uyuma vaktı geldı 45 dakıka uyumadı bende gayriihtiyari eşime yazdım yıne uyumuyor hep boyle yapıyor uyusa da dınlensem cok yorgunum vs dıye, ne zaman dertlensem ona eee bende yoruluyorum kazaya gıttım az once yagmur yagıyo bugun dınlenemedım de napalım işte, en sınır oldugum sey ben sana bır dert yanıyorum sen kendı derdını anlatıyorsun ve bunu hep yapıyor bana, hep de kızıyorum ben sana yorulmuyosun senın yaptıgın ne demıyorum kendınden ornek verme dıyorum, yıne aynı seyı yaptı, bu sefer bende yeter artık sana bısey anlatmaya gelmıyor hayret hemen kendını anlatıyosun dedım, yok işte gozde benı sınırlendırme burda yagmurun altında kazaya bakıyorum ben yorgunum sabaha kadar uyumuyorum senı de rahatlatmak ıcın bende boyleyım dıyorum bısey buluyosun sana ılla agamsın pasamsın mı dıcez yazma bana bu gece yarın gorusuruz yazmıs, yıne hem dertlı hem suclu oldum